Dr. Haydar Dümen O kadının suçu ne?
HABERİ PAYLAŞ

O kadının suçu ne?

Ergenlikten itibaren erkeklerin hayatının bir parçası olan mastürbasyon bazılarında gerçekten büyük bir tutkuya dönüşüyor. Evleniyor yine de onu bırakamıyorlar. Tamam, alışkanlığınızdan vazgeçemiyor, mastürbasyonu seviyorsunuz ama kadının suçu ne? O da hayaller kurarak evlenmedi mi?

GÜNÜN SORULARI

Günde kaç kez seks yapmalı?

Günde en az kaç kez seks yapmalı?

CEVAP Değerli okurum, vallahi bilmem ki. Bilsem de söyleyemem ki. Bu işler karışıktır. Akşamları önüne çorba konuyor, sabahları gömleğini ütülenmiş buluyorsan başka, gece sabaha karşı yatıyor, 07.30’da uyanıyorsan başkadır. Evliysen, bekarsan, sevgilin varsa, birilerini baştan çıkarıyorsan, profesyonellerle birlikte oluyorsan yine başkadır. Kesen (portföy) dolu, altında araban varsa, sorumluluklarını yerine getirmişsen de başkadır. Yalınayak, perişan, tıteber şahı merdansan bu konuyu hiç düşünme. Mailinde yaşın yok. Başında saç ya da şapka var mı? Saçlar jöleli mi yoksa 3 numara tıraşlı mı? Varsayalım ki gökten zembille indin. Ata bineceksin. Kazın ayağı burada belli olur. Bu da atına yani kısrağa göre değişir. Üstelik kilona göre boyun, sakalına ve huyuna göre de değişir. Kulağında küpe, parmağında gümüş yüzüğün varsa, bunları da yazsaydın ipucu verirdi. Bu durumda sana vereceğim yanıt: Bünyen ne istiyorsa, sen onun yarısını kullan yeter. Bu yanıt bile, bir cilt kitaplık bilgiye değer.

Haberin Devamı


[[HAFTAYA]]

İlişkide kızın karnına kramp giriyormuş


Cinsel ilişkiye girdiğimizde partnerim seksi yarıda bırakıyor ve karnına kramp girdiğini söylüyor. Bu her zaman olmuyor ama yine de beni sinirlendiriyor ve seksten soğuyorum. Acaba bu konu hakkında ne yapabiliriz?

CEVAP
Demek, partnerciğinin karnına kramp giriyor ha değerli okurum. Partnerin haklı. Olmaz ki, böyle kramplı hallerle de yatılmaz ki. Kramp giriyor da karnının neresine giriyor? Kasıklarına doğruysa, aman yavrum yavaş ol. Yağmaya katılmış düşman askerleri gibi ne alırsam kârdır hesaplarına girme! Yavaş ol ki sana da ‘... kendini kolla’ desinler. Anlarsın ya! Eksik söz Anadolu folklorunda vardır.

Eğer midesine kramp giriyorsa, kendini Kırkpınar çayırındaki güreşçi gibi görme. Kündelerine dikkat et! Psikolojinin kabul etmediği bir yemeğe mide kapısını açmaz. Ruhun kabul etmediği bir ilişkide de savunma reaksiyonu olarak kramp şeklinde kendini gösterir. Demek istiyorum ki önce partnerinin psikolojisine kramp girmesine izin vermeyeceksin. Bunun için yöntem kolay. Geleceği hakkında güvence ver. Zaten ona hatırı sayılır, değerli bir yüzük takma zamanın gelmiş.

Marka bir çift ayakkabı, bir çift yazlık terlik, illa ki demet demet güzel sözler... Ve bencillikten uzak yaklaşımlar. Kısaca önce onun ruhunu sevip okşamalarla başla. İşine gelmiyorsa kızı hemen bırak. Niyetini hiç beğenmedim, sen kendi haline bak.

****

Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor

2 yıldır erkek arkadaşım var. Evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmek istiyor ama ben izin vermiyorum. Sevgilim beni ayrılmakla tehdit ediyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP


Sevgili okurum, bencil, seni düşünmeyen ve yüreği sıcak olmayan bir arkadaşın var. Ona “Evlilik ya da arkadaşlık, et pazarında yapılan bir alışveriş değildir.
Bu nedenle ayrılmak istiyorsan güle güle” dersin. Ben inanıyorum ki o emeline ulaştıktan sonra zaten senden ayrılacak.

Eşimin penisim yüzünden canı acıyor

26 yaşındayım, yeni evliyim. Penisim 22 santim olduğu için ilişkide eşimin canı çok yanıyormuş. Eşim benimle ilişkiye girmeye korkuyor? Ben ne yapacağım?

CEVAP


Değerli okurum, yapılacak bir şey yok. İdareli kullan yeter.

İlişkiye girince sürekli kan geliyor

23 yaşındayım. Kız da 20 yaşında. İlişkiye girdiğimizde kan geldi. Ancak 1 ay sonra tekrar ilişkiye girdik, daha çok kan geldi. Kan gelmeye devam edecek mi?

CEVAP


Değerli okurum, bazı evliliklerde bu 1 ay sürer. Her seferinde bir miktar kan gelebilir. Büyük bir ihtimalle kız arkadaşın kendini sıkıyor. Penis çapının da burada rolü var. Ayrıca senin de sert ilişkiler içinde olduğunu tahmin ediyorum. Bunlara dikkat ederseniz kanama olmayacak. Mutluluğunuza bakın. Sanırım bu iş evliliğe giderse iyi olur.

Bir şeyler yaşadık ama...

23 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımı uzun zamandır görmüyordum. Geçenlerde geldi, bir şeyler yaşadık. Ama ben zevk almadım. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP


Sevgili okurum, hiçbir şey yapman gerekmiyor. Alışman, beklemen ve kendini yargılamaman gerekiyor.

Neden tat almadım?

16 yaşındayım. 1 hafta önce kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Ama ben kızdan zevk alamadım. O benden çok zevk aldı. Sizce bunun nedeni nedir? Ben neden zevk alamıyorum?

CEVAP


Yavrum, nedenleri doğanın gizinde saklı. Kız arkadaşın çok zevk almış. Onun açısından güzel bir şey. Sen daha ergenliğin sınırındasın. Mastürbasyon şartlanmasından kadına geçememenin zorluğunu yaşıyorsun. Yarışa erken başlamışsın. Dilerim, ayağın tökezlenip burkulmaz. Ya da yorulup koşu sahasından çıkmazsın.

Haberin Devamı


Pembemsi bir sıvı geldi, zar bozuldu mu?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla zarımı bozacak şekilde ilişkiye girmedik. Bir kez sürtünme yoluyla birlikte olduğumuzda pembemsi bir sıvı geldi. Zar bozuldu mu?

CEVAP


Sevgili okurum, giriş bölümünde basınç olursa zedelenmiş olur. O duruma dikkat edilmeli. Kanımca kızlık zarın hafiften incindi ama yerinde duruyor diye düşünüyorum.

Mastürbasyonu çok seviyorum

20 yaşındayım. 1 yıldır sürekli mastürbasyon yapmak istiyorum. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Ben bundan nasıl kurtulacağım? Bir kadınla birlikte olunca rahatlamıyorum. Kadın sıkılıyor, ilişkiye devam etmek istemiyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP


Değerli okurum, anlaşılıyor ki tek tip yemeğe, tek tip giysiye alışmışsın yani mastürbasyona bağımlılık sinyalleri veriyorsun. Evlendiğinde bundan senden
daha çok eşin zarar görecek. Bir bilimsel fala bakarsan; sen tuvalete gidiyorum diye odadan çıkacak, orada mastürbasyon yapacaksın. Sevgili eşini
yatakta dört gözle kapıya baktıracaksın. İçeriye süklüm püklüm gireceksin. İştah bitmiş, balon sönmüş, kadının ise sinirden deliye dönmüş bir halde olacak. Falın gerisi çok karanlık, okuyamadım.Benden söylemesi, siz bilirsiniz.

Haberin Devamı


Geneleve gideceğiz

Şimdiye karar ilişkiye girmedim. Arkadaşlarla geneleve gitmeye karar verdik ama ben kendime güvenemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, 1 yıl daha sabret. Bir yılın sonunda bana mail at. Ruhun olaya alışsın. Orada rastlayabileceğin olumsuzluklara psikolojin direnç kazansın.

Sevgilim gebe kalır mı?

3 yıllık ilişkim var. 3 hafta önce beraber olmak istedik ama birleşme ve boşalma olmadı. Kızlık zarı da yırtılmadı. Gebelikten korkuyoruz. Test yaptık, negatif çıktı. Acaba kızın gebe kalma ihtimali nedir?

CEVAP


Değerli okurum, bilim sana söylemiş. Bir şey yok, korkma. Edeceğim tek laf kalmış geriye. Bundan sonrasına dikkat et!

GÜNÜN SÖZÜ

Umudun bittiği yerde dualar başlar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder