Magazin O fotoğraf mı bitirdi?

O fotoğraf mı bitirdi?

Paylaş
O fotoğraf mı bitirdi?

Minik Serçe'nin bir dönem büyük aşk yaşadığı merhum besteci-aranjör Onno Tunç'un kardeşi Arto Tunçboyacıyan “Sezen, ağabeyimin fotoğrafını yatağının başucundan hiç kaldırmadı. Sezen'in iki-üç evliliği bu nedenle bitmiş olabilir!”

30 yıldır ABD’de yaşayan ve Anadolu müziğini dünyaya duyuran müzisyen Arto Tunçboyacıyan, TRT Haber’in ‘Akılda Kalan’ programına konuk oldu. Nuriye Akman’ın sorularını yanıtlayan Tunçboyacıyan, bir uçak kazasında ölen ağabeyi ünlü müzisyen-aranjör Onno Tunç’a bağlılığıyla bilinen Sezen Aksu ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

SEZEN'E DA VİNCİ OPERASYONU!

SEZEN'İN YERİNİ 7 İSİM DOLDURDU!

Ünlü müzisyen, Sezen Aksu’nun ağabeyi Tunç’a çok derin bir aşkla bağlı olduğunu belirterek “Onun fotoğrafını yatağının başucundan hiçbir zaman kaldırmadı. İki-üç kez evlendi ama Onno ile birlikte çektirdiği fotoğrafı yatağının başucundan hiçbir zaman kaldırmadı. O fotoğrafı hiç kimse kaldıramadı oradan. Sezen’in boşanmalarına o fotoğraf neden olmuş olabilir.

O insanlar da çok iyiydi ama neticede durmadan duvarda o fotoğrafı görüyorsunuz. Onlara belki dokunmuş olabilir diye tahmin ediyorum” dedi.

30 yıldır ABD’de yaşayan ve Anadolu müziğini dünyaya duyuran müzisyen Arto Tunçboyacıyan, TRT Haber’in ‘Akılda Kalan’ programına konuk oldu. Nuriye Akman’ın sorularını yanıtlayan Tunçboyacıyan, bir uçak kazasında ölen ağabeyi ünlü müzisyen-aranjör Onno Tunç’a bağlılığıyla bilinen Sezen Aksu ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Ünlü müzisyen, Sezen Aksu’nun ağabeyi Tunç’a çok derin bir aşkla bağlı olduğunu belirterek “Onun fotoğrafını yatağının başucundan hiçbir zaman kaldırmadı.

Haberin Devamı

İki-üç kez evlendi ama Onno ile birlikte çektirdiği fotoğrafı yatağının başucundan hiçbir zaman kaldırmadı. O fotoğrafı hiç kimse kaldıramadı oradan. Sezen’in boşanmalarına o fotoğraf neden olmuş olabilir. O insanlar da çok iyiydi ama neticede durmadan duvarda o fotoğrafı görüyorsunuz. Onlara belki dokunmuş olabilir diye tahmin ediyorum” dedi.

Tunçboyacıyan Sezen’in bağılılığının Onno’nun ölümünden sonra da hiç bitmediğini belirterek “Onno’nun kızı doğum yaptı Amerika’ya gitti. Sezen bizim aileden. Kendisine süper derecede saygım var” diye konuştu.Tunçboyacıyan Sezen’in bağılılığının Onno’nun ölümünden sonra da hiç bitmediğini belirterek “Onno’nun kızı doğum yaptı Amerika’ya gitti. Sezen bizim aileden. Kendisine süper derecede saygım var” diye konuştu.