Magazin 'O an hayatımın erkeği dedim'

'O an hayatımın erkeği dedim'

Paylaş
'O an hayatımın erkeği dedim'

Saba Tümer'e konuk olan Erdil Yaşaroğlu ve Begüm Kütük nasıl tanıştıklarını anlattılar. İşte Begüm Kütük'ün ağzında o hikaye:

“Üç kız arkadaş oturuyoruz. Bir arkadaşımız “Erdil Yaşaroğlu burada, karikatürist tanıyor musunuz, birazdan buraya getirip tanıştıracağım sizinle” dedi. Geldi ve sohbet etmeye başladık.

Haberin Devamı

Aramızda iki apartman varmış, aynı mahallede oturuyormuşuz, ortak arkadaşlarımız varmış. Her şey çok ortak çıkmaya başladı. “Benim eve dönmem lazım” dedim, “bende araba yok, beni bırakır mısın?” dedi.

Yağmurlu bir hava. Ne yapıyorsun, annen kim, bana kim acayip sorular soruyor, hayatımı özetlememi istiyordu sonra "ben burada iniyim, telefon numaranı alabilir miyim?" dedi.

O akşam biz çok sohbet etmişiz, bir gün sonra Erdil’le telefonda konuştuk. Aradı, soyadımı sordu. Ben de senin hakkındakileri okuyorum dedim, Ekşisözlük’ten Erdil’e baktım. Birbirimizi Google’ladık. Sonra “Bir programın var mı, arkadaşlarımla sinemaya gideceğim” dedi. Ben de “Organizasyona gerek yok, beraber gidebiliriz” dedim.

Haberin Devamı

O gün Erdil’i almaya gittim, beresini takmış güneş gözlüğü falan... Ben kedi seviyorum dedim bir gece önce, bütün mahallenin kedilerini toplamış etrafına. Beni etkilemek için erkenden aşağıya inip, yemek götürmüş kedilere. O kare gözümün önünden gitmiyor, bir tane adam duvara oturmuş, bütün kedileri seviyor, okşuyor… O an hayatımın erkeği dedim, ya çok tatlıydı... ”

Erdil Yaşaroğlu- Begüm Kütük haberleri:

'EVLİLİK ÇOK GEYİKLİ GEÇİYOR'

SİZ KARDEŞSİNİZ EVLENEMEZSİNİZ!