Serhan Sokulgan Nusret'e hiçbir yabancı star gidemez mi?
HABERİ PAYLAŞ

Nusret'e hiçbir yabancı star gidemez mi?

Haberin Devamı

Nusret'in et restoran zincirleri bir bir açılmaya devam ederken hakkında çıkan "Kendi reklamı için ünlülere para ödüyor" söylentileri de bitip tükenmiyor. Sosyal medyaya yüklediği her videosu olay olan Nusret'in ünlü takipçileri de oldukça fazla. En son New York’ta açtığı restorana David Beckham'ın 3 çocuğu ile gidip yemek yemesi yine dedikodu kazanlarının altını yaktı.

Nusrete hiçbir yabancı star gidemez mi

Nusret'in restoranına gelmesi için Beckham'a 400 bin dolar verdiği iddalarını çok saçma buluyorum. Nusret kendi markasını yönetirken ilk başlarda yaptığı PR çalışmalarının ve bunun için ödediği paraların doğruluğu var. Ancak bir Türk'ün dünya çapında başarısına ve çok konuşuluyor olmasına insanlar tahammül edemiyor. Ayrıca Nusret'in restoranını artık birçok dünya starı biliyor ve yaptığı şov için yemek yemeye gidiyor. David Beckham'ın çocukları ile Nusret'te yemek yerken sosyal medyasına yüklediği videoları çok samimi ve içten buldum. Özellikle Türk baklavasını paylaşması herkese çok sempatik geldi.

TARKAN VE EŞİ TÜP BEBEĞE Mİ BAŞVURDU?

Tarkan'ın geçen hafta baba olacağını açıklaması magazin gündemini iyice çalkalamıştı. Baba olacağını sosyal medyadan duyuran Tarkan, bütün bir hafta boyunca konuşuldu durdu.

Nusrete hiçbir yabancı star gidemez mi

Tarkan'ın 1 yıldır evli olduğu eşi Pınar Dilek ile Almanya'da bir tüp bebek merkezine başvurup bu yöntemle bebek sahibi oldukları iddialar arasında.

NURAY HAFİFTAŞ'A SEVGİ SELİ

Hakkında her zaman güzel şeyler konuşulan Nuray Hafiftaş bu coğrafyanın en önemli değerlerinden biriydi. Kendi dalında hep iyi işlere imza atan Nuray Hafiftaş tüm sanat camiasında da sevilen sayılan ender kalplerden biriydi.

Nusrete hiçbir yabancı star gidemez mi

Uzun süredir tedavi gördüğü hastanede geçen gün hayata veda eden Nuray Hafiftaş'ı son yolculuğuna uğurlamak üzere binlerce insan katıldı. Sanat camiasında birbirini yemeye devam eden ve atışan birçok insana Nuray Hafiftaş'ın ansızın bu dünyadan göçüp gitmesi umarım bir kez daha ders olur.

ÜNLÜ OYUNCULAR DA ŞEF OLMAK İSTİYOR

Geçen gün Sevgililer Günü öncesi bir şef okulu olan Dream Akademi'de buldum kendimi. Lenovo'nun Yoga'dan ilham alan tasarımı Lenovo yoga dizüstü bilgisayarlarının mutfakta bizi karşıladığı etkinlikte çok keyifli dakikalar yaşadım. Yemek yapmayı sevenler ya da öğrenmek isteyenler için kurulan Dream Akademi Doğuş Grubu'nun bir markası.

Nusrete hiçbir yabancı star gidemez mi

Aylık eğitimlerin verildiği Dream Akademi'nin birçok oyuncu ve tanınmış isimler de öğrencisi. İtalya’nın Toskana bölgesinde aşçı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelmiş Danilo Zanna ile keyifli birkaç saat geçirerek yaptığımız yemekler hepimizin midesine ve ruhuna iyi geldi.

GÖZLEM KULESİ

- Yıldız Tilbe'nin yeni Sezen Aksu imzalı şarkısı "Bir Seni Tanırım"ı dinledikçe seviyorum.

- Asena Atalay ve Caner Erkin'in büyüme çağında olan çocuklarını yok sayarak sürekli bir tartışma ile gündem de olmalarını çok sevimsiz buluyorum.

Nusrete hiçbir yabancı star gidemez mi

- Ülke sorunu haline gelen Alişan'ın bir an evvel evlenip "Ne zaman evleniyorsunuz?" sorularından kurtulmasını ve hepimizin rahatlamasını istiyorum.

- Deniz Seki'nin mide ameliyatı olmak için sürekli kilo almasına anlam veremiyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder