Spor Nuri'den Bayern yorumu

Nuri'den Bayern yorumu

Paylaş
Nuri'den Bayern yorumu

Nuri Şahin, Bayern Münih-Borussia Dortmund maçına dikkat çekerek, bu maçta Almanya'nın en iyi iki takımının karşı karşıya geleceğini belirtti

Nuri, Kicker dergisinde yayımlanan röportajında, "Münih’te oynanacak maç, Borussia Dortmund’un şampiyonluk sınavı mı olacak?" şeklindeki soruya, "Hayır, ancak bu 90 dakikayı çok merak ediyorum. Bayern Münih-Dortmund maçında Almanya’nın en iyi iki takımı karşılaşacak" karşılığını verdi.

Karşılaşma öncesinde üzerlerinde bir baskı hissetmediklerini ifade eden Nuri, "Neden olsun ki, bu sezon şimdiye kadar çok şey başardık" dedi.

KARŞILAŞMANIN FAVORİSİ DORTMUND

Nuri, Bayern Münih’in sahip olduğu oyunculara bakıldığında karşılaşmada favori gösterildiklerini belirterek, "Hücum oyuncularına bakıldığında Bayern Münih’in artısı var. Bayern Münih’te oynayan veya yedekte oturan oyuncular dünya klasında oyuncular. Ancak bizde de iyi oyuncular var" değerlendirmesini yaptı.

"Siz de Bayern Münih’in listesinde bulunuyorsunuz. Nerlinger (Bayern Münih’in menajeri) sizi aradı mı?" şeklindeki bir soruya üzerine de Nuri, şu ana kadar Bayern Münih’ten hiç kimsenin kendisi ile görüşmediğini kaydetti.

Barcelona, Real Madrid ve Arsenal’ın en iyi futbol oynayan takımlar olduğunu da savunan Nuri, Dortmund’un bu seviyede oynamasının yıllar alabileceğini belirtti.

Haberin Devamı