Spor Nuri Şahin'in hayali gerçek oldu

Nuri Şahin'in hayali gerçek oldu

Paylaş
Nuri Şahin'in hayali gerçek oldu

Borussia Dortmund'ta forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin, futbolculuk hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyledi

Nuri Şahin, Alman Kicker dergisine verdiği röportajda, tüm hayallerini gerçekleştirdiğini belirterek, "Hayalim zengin olmak değil, futbolcu olmaktı. Bunu başardığım için mutluyum" dedi.

"Hayat hikayenizde hızlı bir çıkış var. Bir zamanın ’mucize çocuğu’ ve Türk kahramanı olarak şimdi biraz da olsa normal durumu yaşıyor musunuz" şeklindeki soruya karşılık Nuri, heyecanın durulduğunu, antrenörlerin ve takımın desteğiyle sakin bir şekilde futbol kalitesini gösterebildiğini belirtti.

Nuri, kendisini takımda lider oyuncu olarak görmesini neye bağladığı yönündeki bir soruya karşılık da takımda şu sıralarda tecrübeli oyuncuların eksikliğinin bulunduğunu, kendisinin 21 yaşında olmasına rağmen tecrübe sahibi ve şimdi sorumluluk üstlenmesinin de doğal olduğunu kaydetti.

Takım kuruluna girmesini teknik direktör Jürgen Klopp’un istediğini, bunun da kendisinden ne beklenildiğini gösterdiğini ifade eden Nuri, takımdaki genç oyunculara yardım etmeye de hazır olduğunu belirtti.

"FEYENOORD BÜYÜK KATKI SAĞLADI"

Borussia Dortmund’un eski teknik direktörü Thomas Doll’un kendisini Feyenoord Rotterdam’a göndermesinin futbol hayatındaki gelişmesine büyük bir katkı sağladığını belirten Nuri, teknik direktörü Bert van Marwijk’in orta saha oyuncusuna ihtiyaç duymamasına rağmen kendisini kadroya almasından büyük mutluluk duyduğunu ve bunu, birçok teknik direktörün yapmayacağını kaydetti.

Van Marwijk’e çok şey borçlu olduğunu belirten Nuri, Marwijk’ın kendisine başarılı olması için yeni bir heyecan verdiğini ifade etti.

Haberin Devamı