Spor Nou Camp'ta müthiş maç

Nou Camp'ta müthiş maç

Paylaş
Nou Camp'ta müthiş maç

Barcelona ile Shakhtar Donetsk Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İspanya'da karşı karşıya gelecek

Barcelona’da oynanacak maç, iki takımı tarihlerinde 7. kez karşı karşıya getirecek. Shakhtar Donetsk ile oynadığı maçlarda daha önce 3 kez galip gelen Barcelona, Ukrayna ekibine 2 sezon önce Nou Camp’ta 3-2, 2004’te ise deplasmanda 2-0 yenilmişti.

Ukrayna ekiplerine karşı şansı çok tutmayan Barcelona, bu ülke takımlarıyla yaptığı son 10 maçın 5’inden mağlup ayrıldı. Barcelona, yarın oynanacak maçta da her zaman olduğu gibi Xavi-Iniesta ikilisinin yanısıra Arjantinli yıldızı Messi’ye güveniyor.

MESSİ ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN GOL KRALI

Katalan ekibin Şampiyonlar Ligi’ndeki gol yükünü Messi çekiyor. Messi, bu turnuvada oynadığı son 13 maçta 14 gol attı. Shakhtar Donetsk ise Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez çeyrek finale çıkma başarısını gösterdi.

SHAKHTAR SON 5 MAÇINI KAZANDI

Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 5 maçın tamamını kazanan Shakhtar Donetsk yarın Avrupa kupalarındaki 150. maçını oynayacak.

Shakhtar, İspanya takımlarıyla oynadığı 12 maçın sadece 2’sinden galip ayrıldı ve bu iki galibiyeti de Barcelona karşısında elde etti.

OLASI 11'LER

Barcelona: Victor Valdes, Daniel Alves, Gerard Pique, Sergio Busquets, Adriano Correia, Xavi, Javier Mascherano, Andres Iniesta, Pedro, Lionel Messi, David Villa
Shakhtar Donetsk: Andriy Pyatov, Darijo Srna, Dmytro Chygrynskiy, Yaroslav Rakitskiy, Razvan Rat, Tomas Hubschman, Douglas Costa, Jadson, Willian, Henrik Mkhitaryan, Luiz Adriano.

Haberin Devamı