Spor Nou Camp'ın çimleri değişiyor

Nou Camp'ın çimleri değişiyor

Paylaş
Nou Camp'ın çimleri değişiyor

La Liga'da geride kalan 6 haftada evinde oynadığı maçlarda 4 puan kaybeden Barcelona, Nou Camp Stadı'nın çimlerini değiştirme kararı aldı

Barcelona Kulübü, yaptığı yazılı açıklamada, Nou Camp Stadı’nın çimlerinin değiştirilme çalışmalarının pazartesi gününde itibaren başladığını duyurdu.

Mevcut çimin öngörülen şekilde gelişmediği ve sorunlar çıktığı belirtilirken, "beklemektense, en kısa ve en iyi şekilde yeni bir çim konularak, zaman kaybetmeden sahanın en iyi halini almasının hedeflendiği" kaydedildi.

Stattaki yeni çimlerin yerleştirilmesinin hafta sonuna kadar tamamlanacağı ve Barcelona’nın 16 Ekim’de Valencia’ya karşı oynayacağı maça yetiştirileceği bildirildi.

Nou Camp’ın çimleri en son 2009 temmuz ayında verilen U2 konserinden sonra değiştirilmişti. Barcelona bu sezon evinde oynadığı maçlarda Hercules’e 2-0 yenilmiş, Sporting’i 1-0 yenmiş ve Mallorca ile 1-1 berabere kalmıştı.

ABIDAL AYNI FİKİRDE DEĞİL

İspanyol basınında yapılan bazı yorumlarda, Barcelonalı futbolcuların sahanın zemininden yakındığı ileri sürülmüştü. Ancak, Barcelonalı futbolcu Abidal, "Biz bahane aramıyoruz. Çimler bizim için kötüydü ama rakip için de aynı şekilde kötü" şeklinde konuşarak, bu yorumlara katılmadığını gösterdi.

La Liga’da geçen hafta da Real Madrid’in stadı Santiago Bernabeu’nun çimleri değiştirilmişti.

Haberin Devamı