Gündem Norveçli top modele darp iddiası

Norveçli top modele darp iddiası

Paylaş
Norveçli top modele darp iddiası

Alanya'da tatil yapan Norveçli top model Janis Maria Wilson, Türk tezgahtar S.G. tarafından darp edildiğini öne sürdü. Tezgahtar S.G. ise “Asıl darp edilen benim” dedi. Her iki kadının da vücudunun çürükler içinde olması dikkat çekti

‘YÜZÜMÜ TEKMELEDİ’

Haberin Devamı

Alanya’ya tatile gelen Norveçli top model Janis Maria Wilson (25) polise başvurarak tezgahtar S.G. (35) tarafından darp edildiğini öne sürdü.

Norveçli manken “2 gün önce bir butiğe gidip pantolon satın aldım. Fermuarı bozuk çıkan pantolonu iade etmek için bugün tekrar butiğe gidince tezgahtar S.G tarafından darp edildi. S.G. beni yere yatırıp yüzümü tekmeledi. Yüzümdeki ve vücudumdaki morluklar nedeniyle defilelere çıkamayacağım” dedi.

‘BUTİKTEN ELBİSE ÇALDI’

Tezgahtar S.G. ise “Manken, annesiyle birlikte butiğe gelerek elbiselere bakmak istediğini söyledi. Ben ona 5 elbise verdim. Manken soyunma kabinine girip elbiseleri denedi. Daha sonra beğenmediğini söyleyerek bana 4 elbise verdi. Elbiselerden birinin eksik olduğunu söyleyince de annesiyle birlikte bana saldırdı. Vücudumdaki çürükler nedeniyle 2 gündür işe gidemiyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

AA