Spor Nonda ve Hakan Balta'ya talip

Nonda ve Hakan Balta'ya talip

Paylaş
Nonda ve Hakan Balta'ya talip

Trabzonspor yönetimi, Gökhan Ünal'ı transfer etmek isteyen Galatasaray'a takas önerisinde bulundu

Trabzonspor'da transfer çalışmalarını bir an önce sonlandırmak isteyen bordo - mavili yönetimin, Gökhan Ünal'ı transfer etmek isteyen Galatasaray'a takas önerisinde bulunduğu öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı kulüpten Gökhan'a karşılık Nonda, Hakan Balta ve bir miktar para talep eden bordo - mavililerin, Galatasaraylı yöneticilere, "Eğer sizin de farklı bir takas öneriniz olursa bunu değerlendiririz" dediği öğrenildi.

Ancak Galatasaraylı yöneticilerin ilk etapta bu teklife sıcak bakmadığı ve Hakan Balta'nın yerine başka bir oyuncuyu Trabzonspor'a önerebilecekleri belirtildi.

TJİKUZU VE SYLVA'YA TAKIM ARANIYOR

Bu arada bordo-mavili yönetim yabancı kontenjanını boşaltmak için Tjikuzu ve Sylva'ya kulüp arıyor. Bu futbolcuları Türkiye'de bir takımla takas yaparak yerli futbolcuları kadrosuna katmak isteyen bordo-mavililerin, iki sezon önce de gündeme gelen Eskişehirsporlu Burak Yılmaz'ı da takibe aldığı belirtildi.

GÖKHAN ÜNAL MUTSUZ

Trabzonspor'dan Galatasaray'a transferi gündemde olan Gökhan Ünal da bordo-mavili takımla birlikte Antalya'da kampa girdi.

Mutsuz olduğu gözüken futbolcunun durumundaki belirsizlik nedeniyle huzursuz olduğu ve bu huzursuzluğunu teknik direktör Şenol Güneş'e de aktardığı belirtildi.

EKSİKLER GÜNEŞ'İN CANINI SIKIYOR

Antalya kampına sakatlıkları nedeniyle gelmeyen Ceyhun ve Yattara'yla birlikte milli takım kampında bulunan Song'dan hiç yararlanamayacak olan Teknik Direktör Şenol Güneş, Giray ve Zafer Yelen'in de sakatlıklarının sürmesi nedeniyle sıkıntı yaşıyor.

Yabancı oyuncuların da yokluğunda sadece kondisyon ağırlıklı bir çalışma programı yapmayı planlayan Güneş'in, yarın bir basın toplantısı düzenleyerek durum değerlendirmesi yapması bekleniyor.

TOLGA: FORMA İÇİN SAVAŞACAĞIM

Bordo-mavili takımın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, devre arasında kaleyi tekrar devralmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Şenol Güneş'le daha önce çalıştığını söyleyen Tolga, "Hocam beni, bende onu iyi tanıyorum. Benim yapımda pes etmek yok. formayı kapmak için ne gerekiyorsa yapacağım.

Devre arası kampı bu yüzden benim için iyi bir fırsat ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğim. Onur da, Sylva da iyi kaleci ama bende kendime güveniyorum" diye konuştu.

Yunus Emre SEL/Antalya (DHA)

Haberin Devamı