Bilim - Teknoloji Nokia Steel ve diğer ürünlerde indirim
Paylaş
Nokia Steel ve diğer ürünlerde indirim

Nokia’nın Black Friday kapsamında başlattığı indirim etkinliği ne yazık ki akıllı telefonları kapsamıyor. Nokia’nın sağlık ürünleri üzerinde başlattığı bu indirim kampanyasında bazı ürünlerde yüzde 50’leri bulan indirimler söz konusu

Nokia’nın akıllı telefon pazarındaki ilk ürünlerinden biri olan Nokia Steel, Black Friday etkinliği kapsamında yüzde 40 daha ucuza satılıyor. Normalde 130 eurodan satılan Nokia Steel, an itibari ile Avrupa’da 78 euro’ya düşmüş durumda. Eğer şu aralar yurt dışında olan bir yakınınız varsa bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

İndirime giren cihazlar içerisinde en dikkat çeken ürün ise Nokia Steel diyebiliriz. Hem klasik, hem de dijital bir görünüme sahip olan Nokia Steel, kullanıcılara iki ürünü bir arada sunuyor. Üzerinde ufak bir dijital ekranın da bulunduğu saat, bu ekran sayesinde çeşitli bildirimler ve sağlık ölçümlerini gösterebiliyor.
Nokia’nın başlattığı indirim kampanyasının ne kadar süre devam edeceği henüz netleşmiş değil. Fakat bu indirimin yarın akşam saatlerinde sona ereceği konuşuluyor.

İNDİRİMLER YAPILABİLİR


Henüz netleşmemiş olsa da önümüzdeki günlerde bazı Nokia akıllı telefon modellerinde de Black Friday indirimleri yapılabileceği iddia ediliyor. Fakat bu konuda netleşmiş bir bilgi yok. Bazı kesimler ise akıllı telefonlar yerine sadece aksesuarlarda indirimler yapılacağını belirtiyor.

Sonuç olarak Black Friday, Avrupa ve Amerika’daki insanlara güzel. Türkiye’de yaşayanların bu indirim kampanyalarından faydalandığını söylemek pek doğru olmaz.
Bu arada NokiaSteel’in ülkemizde hali hazırda 700-800TL bandından satıldığını da hatırlatalım.

Razer Phone kamera sorunlarıyla boğuşuyor

Haberin Devamı