Spor Nobre orucu bozdu

Nobre orucu bozdu

Paylaş
Nobre orucu bozdu

Beşiktaş'ın golcüsü Mert Nobre bu sezon ilk golünü attı, büyük sevinç yaşadı

286 GÜN SONRA GOL ATTI

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlı futbolcu, geçen sezon 23. haftada oynanan Hacettepe maçından bu yana tam 286 gündür ağları sallayamıyordu. Nobre son golünü 7 Mart 2009’da kaydetmişti. İkinci yarıda forvette görev yapan Bobo-Nobre ikilisi de uzun süre sonra birlikte rakip fileleri havalandırdı.

RÜŞTÜ REÇBER ŞOKU

Beşiktaş’ın tecrübeli file bekçisi Rüşte Reçber, karşılaşmanın ilk devresinin son dakikalarında sakatlanarak yerini genç kaleci Korcan’a bıraktı. Rüştü’nün sakatlığı sırasında sağlık görevlileri, milli kaleci ve yedek kulübesi arasında iletişim sıkıntısı yaşanınca tecrübeli eldiven doktorlara çıkıştı. Kartal’da kaleci Hakan Arıkan ise daha önce sakatlığı nedeniyle devreyi kapatmıştı.

İSMAİL'İN YERİNE ÜZÜLMEZ

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Manisaspor maçının 11’inden sadece bir değişiklik yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı, sol kanat savunucusu İsmail Köybaşı’nın yerine kaptan İbrahim Üzülmez’e forma şansı tanıdı. Forvette yine Bobo oynarken, Nobre yedek bekledi. Büyük ümitlerle transfer edilen Tabata ise yine yedek oturdu ve hiç oyuna girmedi.