Magazin No: 309'un sezon finalinde şok üstüne şok yaşandı!

No: 309'un sezon finalinde şok üstüne şok yaşandı!

Paylaş
No: 309'un sezon finalinde şok üstüne şok yaşandı!

No: 309 59. bölümüyle sezon finali yaptı. Yaz sezonu boyunca dizi takipçilerini eğlenceli bir o kadar da heyecanlı anlara tanık eden No:309'un sezon finali bölümüne Lale ve Onur'u bekleyen sürpriz damga vurdu

No: 309 sezon finali ile ekranlara kısa süreliğine veda etti. Lale'nin doğum günü organizasyonunda ortaya çıkan gerçekler, tüm aile bireylerini şoke etti.

Onur'un kızı olduğunu öğrendiği No: 309 sezon finalinde, Lale ve ailenin diğer bireyleri, ailenin babası Yıldırım'ı görünce şaşkına dönecektir.


İşte, No: 309 sezon finali ve detaylı bilgiler...


SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?


Lale Onur’a hamile olduğunu nasıl söyleyeceğini düşünür, sonunda doğum gününde açıklamaya karar verir. Onur da Lale için bir parti organize etmektedir. Bu arada Betül şantaj yaparak halayı kendi tarafına çekmeye çalışır, çünkü en büyük kozu olan Özge’yi kullanırken halanın da desteği önemlidir.



Hülya ise abisine olan biten her şeyi aktarmaya devam eder ve artık ortaya çıkması gerektiğini söyler. Lale yeni yaşında hayatındaki en büyük karşılaşmayı yaşayacağından habersizken, Onur ise bir kızı olduğu gerçeğiyle sarsılır.



58. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Onur ve Lale ikinci çocuk fikrine sıcak bakmaya başlar fakat Emir’in onları rahat bırakmaya pek niyeti yoktur. Onlar da bu fikri ertelemeye ve birbirlerine vakit ayırmaya karar verirler.

Nilüfer ve Kurtuluş ise Gülşah’a kardeş yapmaya karar verir. Bu arada Hülya’nın bir işler çevirdiğini düşünen Songül’ün artık sabrı taşar ve Hülya ile tartışır. Bu olay, Onur ve Lale’yi ayırmak için sürekli planlar yapan Betül’ün ekmeğine yağ sürer.

Haberin Devamı