Yaşam Nikah şekerinde yeni moda: Zeytinyağı dolu şişeler

Nikah şekerinde yeni moda: Zeytinyağı dolu şişeler

Paylaş
Nikah şekerinde yeni moda: Zeytinyağı dolu şişeler

Düğün hazırlıklarında kendinize farklı bir nikah şekeri arıyorsanız, düğünlerin yeni gözdesi bu zeytinyağı şişeleri misafirleriniz için yaratıcı bir alternatif olabilir...

Düğün hazırlıkları yapan bir gelin her şeyin dört dörtlük olması için elinden geleni yapar! Misafir listesinden düğün yemeğine, davetlileri eğlendirecek şarkılardan düğünde dağıtılacak nikah şekerlerine kadar hep, daha önce pek yapılmamış örnekler arar...

İşte tam da bu arayış içinde yepyeni bir nikah şekeri trendi çıktı! Uzun ve sağlıklı yaşamın vazgeçilmez ürünü zeytinyağı, nikah şekerlerine alternatif olarak düğünlerde davetlilere verilmeye başlandı.

Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Kooperatifleri Birliği Başkanı Cahit Çetin'in yaptığı açıklamada, sağlıklı beslenme bilincinin artmasıyla zeytinyağı tüketiminin giderek arttığını söyledi.

Ev tüketiminin yanında hediyelik olarak da değerlendirilen zeytinyağında küçük ambalajlarda üretimin arttığını belirten Çetin, insanların özellikle zeytin ağacının "ölümsüzlük sembolü" olarak görülmesine atfen zeytinyağını hediye olarak sevdiklerine vermeyi tercih ettiğini dile getirerek, sağlıklı yaşam kültürünün gelişmesinin de bu talepte etkili olduğuna dikkati çekti.

SON 2-3 YILDA...

Düğün, doğum, mevlit gibi organizasyonlar için 50 veya 55 cc'lik ambalajlarda zeytinyağı isteniyor. Özellikle son 2-3 yılda nikah şekeri yerine 50-55 cc'lik ambalajlarda zeytinyağı hediye etmek isteyen çiftlerin yoğun talebiyle karşılaşıyoruz. Düğünün kutsallığıyla zeytinyağının kutsallığını bir araya getiren bu fikir hızla yayılıyor. Bu talep bizi de çok sevindiriyor."

Haberin Devamı