Rauf Tamer Nihayet
HABERİ PAYLAŞ

Çatı Aday hayırlı olsun. İhsanoğlu Hoca’ya başarılar dilerim. CHP-MHP Koalisyonu’na gelince... Doğrusu iyi iş yaptılar. Ayrı ayrı aday çıkarsaydılar ne kadar oy aldıkları gözükecekti... Şimdi gözükmeyecek.

[[HAFTAYA]]

Peki, ne kadar oy alır İhsanoğlu? Alır. Her iki partinin seçmeni hiç fire vermeden sandığa giderse, yüzde 43 cepte keklik. Gerisine karışmam. Artık ordan burdan derleyiversin.

Lakin dün konuştuğum bazı CHP’li arkadaşlar, aday’dan memnun değildiler. Diyorlardı ki: - Koskoca partinin içinden bir tane aday çıkmaz mı? Çıkar ama Kılıçdaroğlu böylesini istedi... Ankara Belediye Başkanlığı’na da Mansur Yavaş’ı uygun görmemiş miydi? Demek ki sosyal demokratları gözü tutmuyor.

Haberin Devamı

Tabii bir özelliği daha var İhsanoğlu’nun: Tayyip Bey’le ters düşmüştü... Bu bile yeter tercih sebebi olarak. Görüyor musunuz? Aday tespitinde neler rol oynuyor. Kimbilir... Kahire doğumlu olması bile enteresan gelmiştir. İsmi de güzel. Biraz zor ama siz kısaca Ekmel diyebilirsiniz.

İcraatçı değilse bile Rutin Cumhurbaşkanlığı yapabilecek, halim selim, hem muhafazakâr hem uygar, düzgün birini bulabildik nihayet. Cumhurbaşkanı olması şart değil. Adaylık ne şeref. Pizzayı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder