Spor Nihat Kahveci aranıyor!

Nihat Kahveci aranıyor!

Paylaş
Nihat Kahveci aranıyor!

Villarreal'dan büyük umutlarla transfer edilen Nihat Kahveci, siyah-beyazlı camianın beklentilerini karşılayacak performansı gösteremedi

Beşiktaş’ta eski günlerinden uzak bir görüntü sergileyen ve sezon başı hazırlık kampı geçirmediği için form tutmakta zorlanan milli futbolcu, siyah-beyazlı takımın bu sezon oynadığı bazı maçlarda kötü performansı nedeniyle de zaman zaman tribünlerin tepkisini çekti.

SADECE 1 GOLÜ VAR


Bu sezon 13 Turkcell Süper Lig, 4 Avrupa Şampiyonlar Ligi, 1 de TFF Süper Kupa maçı olmak üzere toplam 18 resmi maçta forma şansı bulan Nihat, toplam 1128 dakika sahada kaldı ve sadece 1 gol atabildi.

Siyah-beyazlı formayla Turkcell Süper Lig’in 9. haftasındaki Kasımpaşa maçında takımının ilk golünü kaydeden Nihat, oynadığı diğer karşılaşmalarda ise gol yollarında başarılı olamadı.

BOBO'DAN DAHA FAZLA SÜRE BULDU
Son olarak Manisaspor ile oynanan lig maçında gösterdiği kötü performans ve kaçırdığı goller nedeniyle eleştirilen Nihat, takımın bu sezonki en golcü futbolcusu Bobo’dan daha fazla forma şansı buldu.

İki futbolcu da 18’er resmi maçta forma giyerken, Nihat 1128 dakika sahada kaldı, Bobo ise oynadığı 1099 dakikada takımı adına toplam 6 gole imza attı.

MALİYETİ 15 MİLYON EURO

Bu sezon 4 milyon 250 bin Euro bonservis ücreti ve yıllık 3.5 milyon avro garanti ücret karşılığında transfer edilen Nihat’ın siyah-beyazlı takıma toplam maliyeti 15 milyon 250 bin Euro.

Siyah-beyazlı takımla 4 yıllık sözleşme imzalayan Nihat, bu yıl 3.5 milyon, geriye kalan 3 yıl ise yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret alacak. Böylece milli futbolcunun 4 yıl boyunca kulübe maliyeti 15 milyon 250 bin Euro'ya gelecek.

Haberin Devamı