Spor Nihat: Bazı eleştiriler düşmanca

Nihat: Bazı eleştiriler düşmanca

Paylaş
Nihat: Bazı eleştiriler düşmanca

Beşiktaş'ta bu sezon sadece 1 gol atabilen Nihat Kahveci, kendisine yöneltilen eleştirilerin bazen düşmanca olduğunu söyledi

Beşiktaş'ın ligde son oynadığı Manisaspor maçından sonra Nihat Kahveci'ye olan eleştiriler daha arttı. Nihat kendisine yapılan eleştiriler ve performansı ile ilgili DHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Kahveci, öncelikle futbolculuğuna ve kişiliğine kadar uzanacak eleştirileri kabul etmediğini söyledi.

"BAZEN DÜŞMANCA ELEŞTİRİLERDE BULUNUYORLAR"

"Ben her zaman eleştirilere saygı duyduğumu söyledim. Eleştirilerden her zaman bir şeyler alamaya bakarım. Ancak bu eleştiriler kişiliğinize, futbolculuğunuza zarar verecek boyutta ise bunların hiçbirini kabul etmem.

Çünkü benimle ilgili yazılan yazıları ve atılan başlıkları ben ne kadar okumamak istemesem de çevremden duyuyorum. Bu durumdan etkilenmediğinizi söylemek doğru olmaz. Çünkü insanın okuduğu beyninde kalıyor ve etkileniyorsunuz.

Hatta bazen bana düşmanca eleştirilerde bulunuyorlar. Ben bunlara en güzel cevabı sahada vereceğim. Konuşularak bu yazılanlara cevap veremem."

"KENDİLERİNİN NE YAPTIĞINI AYNAYA BAKARAK GÖRSÜNLER"
Nihat geçmişte kendisinin neler yaptığını kötü niyet taşıyanların unuttuğunu ve kendisine ağır eleştirilerde bulunanların önce aynaya bakmaları gerektiğini söyledi. "Benim geçmişte neler yaptığımı herkes unutuyor diyemeyiz.

Bazı kötü niyetli insanlar var ve onlar attıkları başlıklar, yazdıkları yazılar ile unuttukların gösteriyorlar. Ben yine de saygı gösteriyorum herkese ama insanlar bazen geçmişe dönüp bakmalıdır. Birinin ne yaptığı eleştirmek için önce kendilerinin ne yaptığını aynaya bakarak görsünler. Ben ne yaptım da başkalarını eleştiriyorum demeleri lazım."

"ÖYLE SAKATLIKLAR YAŞADIM Kİ YATAKTA AYAĞIMI KALDIRAMIYORDUM"

Kahveci kendisi hakkında konuşmayı sevmediğini sözlerine eklerken, futbolculuk kariyerinde en dibi de, en tepeyi de gördüğünün altını çizdi. "Ben 8 sene İspanya'da futbol oynadım. Türkiye'den giderken de şimdiki gibi bir ortam vardı. Döndüğümde bazı şeylerin değiştiğini düşünüyordum.

Değişen ve işini gerçekten çok iyi yapan insanlar var. Bazıları maalesef daha da geriye gitmiş. Yapacak bir şey yok. Sonuçta ben bu işte en dibi de gördüm, en tepeyi de gördüm. Ayrıca öyle sakatlıklar yaşadım ki yatakta ayağımı kaldıramıyordum. İspanya gibi bir ligde ikinciliğe oynadım.

Ben hiçbir zaman kendimi övmedim ve bundan sonra da övmeyeceğim. Kendim ile ilgili fazla da konuşmak istemiyorum. Sadece beni üzen bazı insanların bilip bilmeden benim hakkımda yapmış olduğu yorumlar.

Her şeyin geçici olduğunu da biliyorum. Önümüzdeki maç sonrasında farklı bir durum da ortaya çıkabilir."

"GOL ATAMAMAMIN BİRİNCİ SEBEBİ BENİM"

"Gol atamamamın birinci sebebi benim. Sonuçta o pozisyonlara giren de benim. Daha iyi vurup gol atmam gerekirdi. Bazen iyi vuruyorum, bazen iyi vuruyorum kaleci tutuyor, bazen de kötü vuruyorum.

Bu durum gayet normal, ancak bilmiyorum Nihat Kahveci olunca bu durum çok daha fazla gündeme geliyor. Attığım her şut, kaçırdığım her pozisyon gündem oluyor. Ben de bu kadarına beklemiyordum".

Övünç ÖZDEM-/İSTANBUL (DHA)

3

Haberin Devamı