Spor Nicolo Melli Fenerbahçe'ye imzayı attı

Nicolo Melli Fenerbahçe'ye imzayı attı

Paylaş
Nicolo Melli Fenerbahçe'ye imzayı attı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Doğuş, kadrosuna Brose Bamberg’in İtalyan oyuncusu Nicolo Melli'yi de kattı

Fenerbahçe Doğuş, Avrupa basketbolunun en önemli uzun forvet oyuncularından biri olarak kabul edilen İtalyan yıldız Nicolo Melli ile 2019-2020 sezonunun sonuna dek anlaşmaya vardı. 2.05 boyunda olan ve uzun forvet pozisyonunda forma giyen başarılı oyuncu, yeni sezondan itibaren Fenerbahçe forması giyecek.

Bamberg formasıyla Euroleague’de 30 maça çıkan Melli, yakaladığı 11.5 sayı (%53.5 iki sayı, %43.4 üç sayı), 7.4 ribaund, 2.3 asist ve 16.9 verimlilik puanı ortalamasıyla oynadı. Melli’nin bu performansı kendisinin Euroleague’in en iyi ikinci beşine seçilmesini de sağladı. Melli, aynı sezonda Almanya Ligi’ni de 8.2 sayı, 4.9 ribaund ve 1.9 asist istatistikleriyle tamamladı ve takımıyla Almanya Ligi şampiyonluğu başarısını tekrarladı.

EUROLEAGUE'İN EN İYİ İKİNCİ İSMİ

İtalyan forvet, 2016-2017 Euroleague sezonunda maç başına 6.1 savunma ribaundu ortalaması yakalayarak bu alanda ligin en iyisi oldu.

İtalyan yıldız, 7.4 toplam ribaund ortalamasıyla da Ekpe Udoh’un ardından en Euroleague’in en iyi ikinci ismiydi.

Haberin Devamı