Serhan Sokulgan Nez'den 'Bebelere Balon'
HABERİ PAYLAŞ

Nez'den 'Bebelere Balon'

Haberin Devamı

Türk pop müziğinde bugüne kadar adını duyuran isimler arasında yetenekleriyle parlayanlar çok azdır. Bu isimler arasında 2000'li yılların başında Türk pop müziğinde dansıyla,şarkı söyleme tarzıyla bambaşka bir renk katan Nez'i hep farklı görmüşümdür. Çünkü canlı performans sergilediği sahnelerinde caz da söyler pop da. Sahnede yaptığı şov ve dansı muazzamdır, her yerde çok alkış alır.

Nezden Bebelere Balon

Daha albümü çıkmadığı dönemlerde zamanın en popüler mekanlarından Çırağan Q-Jazz bar da onu izlemek için sıraya girenleri bile bilirim. O dönem Tarkan'ın vokal teklifini bile geri çevirip kendi kanatlarıyla uçan Nez yıllar içinde birçok farklı projede de yer aldı. Geçen yıllarda çok ortalarda gözükmese de o sürekli Londra-İstanbul arası mekik dokuyarak sahneler aldı. Kısa zaman önce evliliğini noktalayan Nez, önümüzdeki hafta yeni şarkısıyla bir daha hiç durmamak adına yeniden her şeye start veriyor. Söz ve müziği kendine ait olan "Bebelere Balon" şarkısı hem çok enerjik ve göndermeli hem de ona çok yakışmış. Bu kış kulüplerde çok çalınacak şarkılar arasında olacağına daha ilk dinlediğimde karar verdim.

CEM YILMAZ'IN SÜREKLİ ÜSTÜNE GİTMEK

Yeni filmi Arif V 2016'nın çekimlerini tamamladıktan sonra Bodrum'da yeni aldığı teknesiyle tatil yapan Cem Yılmaz tüm muhabirlerin ilgi odağı oldu. Teknesinde sevgilisiyle görüntülendikten sonra Cem Yılmaz üzerinden sürekli yaralayıcı ve olumsuz haberler yapmak bana çok acımasız geliyor. Teknesinin nasıl olur da Amerikan bayraklı olmasından tutun daçok göbekli ve kilolu olduğuna kadar her şey yazıldı. Kendi gözümle teknesinin Türk bayraklı olduğunu görmüş biri olarak hayal ürünü bu haberleri çıkaranlara şaşırıp kalıyorum.

Nezden Bebelere Balon

Cem Yılmaz basınla kurduğu ilişkide mesafesini bilen her muhabire saygılıdır ve elinden geldiğince de abuk bir soru sorulmadığı sürece her sorulanı cevaplar. Diğer taraftan dur durak bilmeden çalışan biri olarak tekne alması da çok normal hatta az bile. Amerika'da bu koşullara sahip herhangi bir oyuncunun ya da şarkıcının yaşam tarzını ele alacak olursak onların yanından bile geçemez Cem Yılmaz.

HERKESİN KORKULU RÜYASI SAHTE İÇKİ

Gece hayatında uzun yıllardır korkulu bir rüya haline gelen sahte içki paniği herkesi bu konuda şüpheci bir hale getirdi. Gittiğiniz herhangi bir mekanda arkadaşınızın ya da bir tanıdığınızın kulağınıza "Acaba buranın içkileri orjinal mi?" dediğini bir kez de olsa duymuşsunuzdur. Bu huzursuz durum maalesef uzun yıllardır var ve hâlâ sürüyor. Alkol vergilerinin fazla olması ve kâr oranlarını yukarı taşımak isteyen bazı işletmeler bunu yapmaktan hiç mi hiç çekinmiyor. İnsan sağlığını hiçe sayıp mekanların kapatılması bile onlarda korku yaratmazken tüm pişkinlikleri ile bu korkunç durumu devam ettirebiliyorlar.

Nezden Bebelere Balon

İşin daha da kötü tarafı, marka olmuş mekanların bazıları da o kadar para kazanmalarına rağmen bu sevimsiz çirkinliği yapmaktan geri kalmıyor. Bu konuda çoğu insanda fobi oluştu. Gerçekten içki konusunda kompedan olmuş gece hayatı insanı böyle bir durumla karşılaştığında hemen durumu anlayıp itiraz ediyor.

KEŞKE HİÇ BİTMESEYDİN...

Her yaz göz açıp kapayıncaya kadar nasıl geçer anlamayız. Yaşadığımız o tatlı telaş sürekli "Ne yapmalıyım?" der durur bize. Çünkü yaz serseri bir çocuk gibidir; oradan oraya savurur. Başına buyruk ve özgürdür. Seni dinlemeyip takmazken rüzgarıyla alıp götürür ve zaman nasıl geçer anlamazsın.

Her eylül ayında herkes aynı hüznü yaşar ve benim gibi böyle yazılar paylaşıp durur. Kışa hasret kalıp çok sevenleri de nedense hiç anlamamışımdır. Gerçi kışın doğan biri olarak kendisini de severim ama gel gör ki o bir temmuz ve ağustos kadar heyecan verici değildir. "Yaz nasıl geçti anlamadık" cümlesini şu sıralar çok duyuyorum. Çoğumuz "Keşke bitmeseydi" diye hayıflansak da daha önümüzde sarı yaz var. Kasıma kadar Allah kerim.

Nezden Bebelere Balon

YAZ TAM BİTMEDEN ŞUNLARI YAPALIM

- Hisar' da, Kanlıca' da ya da Balat'ta yürüyerek İstanbul'un keyfini yaşayalım.

- İDO'nun düzenlediği Boğaz turları, Eminönü-Beşiktaş- Kanlıca-Yeniköy-Sarıyer- Rumeli Kavağı ve Anadolu Kavağı güzergahında mehtap turuna çıkalım.

- Parklarda sokaklarda bisiklete binip çocukluğumuzu tekrar hissedelim.

- Sıcak bir günü yakalayıp Adalar'da ya da İstanbul'a yakın bir yerde denize atlayalım.

- Sevgilimiz ya da bir dostumuzla konserler bitmeden açık hava konserlerinden birini izleyelim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder