Magazin Neydi, ne oldu?

Neydi, ne oldu?

Paylaş
Neydi, ne oldu?

Milyarder işadamı Donald Trump, New York'taki otellerindeki tüm işlerin altından kalkabildiğini göstererek, başarısının sırrını ifşa etti

New York’taki otellerinden birinde, odaları temizleyen, bavulları taşıyan konukların köpeklerini gezdiren ve kapıda bekleyen milyarder işadamı Donald Trump, verdiği işlerin tamamını yapabilme yetisi olduğunu kanıtladı.

Altı yıllık eşi Melanie Knauss-Trump, beş çocuğu Donald Trump Jr., Ivanka, Eric, Tiffany ve Baron’la bugün yayınlanacak ‘Oprah Winfrey Show’a konuk olan Trump (64), program için yapılan çekimlerde çalışma azmini ve her işin altından kalkabilme yeteneğini göz önüne serdi.

Yeri geldiğinde eldivenleri geçirip lavabo temizleyen Trump, vale kuyruğunda otel müşterilerinin çantalarını araçlarına koymalarına yardımcı oldu; odalardaki yatakları topladı; bir otelde akla gelebilecek tüm görevleri başarıyla yerine getirdi.

Donald Trump’ın bavullarını taşıdığını gören bazı müşterilerse şoke oldu. Trump, programda özel yaşamına da değindi; daha önceki iki evliliğinden aldığı dersler ve değişen eğilimlerinin eşi Melanie ile mevcut ilişkisini güçlendirdiğini söyledi.

Haberin Devamı