Spor New York Yankees oyuncusu Todd Frazier’ın vuruşu tribündeki küçük bir kızı öldürüyordu

New York Yankees oyuncusu Todd Frazier’ın vuruşu tribündeki küçük bir kızı öldürüyordu

Paylaş
New York Yankees oyuncusu Todd Frazier’ın vuruşu tribündeki küçük bir kızı öldürüyordu

ABD Beyzbol Ligi'nde New York Yankees'in Minnesota Twins ile oynadığı maçta Todd Frazier'în yaptığı vuruşta kafasına top gelen küçük bir taraftar ölümden döndü.

ABD Beyzbol Ligi’nde New York Yankees ile Minnesota Twins arasında New York Yankees Stadium’da oynanan maçta talihsiz bir olay yaşandı.

New York Yankees oyuncusu Todd Frazier’ın yaptığı vuruş sonrası saatte yaklaşık 120 km hızla giden beyzbol topu, tribünde babası ile birlikte maçı seyreden küçük bir kız çocuğunun başına isabet etti. Bir anda kanlar içinde kalan minik taraftar, hemen hastaneye kaldırıldı. Tribündeki diğer taraftarları dehşete düşüren, sahadaki tüm oyuncuları gözyaşlarına boğan olay sonrası maç tatil edildi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE KALDILAR


Hastaneye kaldırılan minik taraftarın durumunun iyiye gitmesi, tüm New York Yankees oyuncularını ama en çok da vuruşu yapan Todd Frazier’ı rahatlattı. Olay sonrası neler hissettiğini gözyaşları ile anlatan Todd Frazier “O an aklıma kendi çocuklarım geldi. Tarif edilmez bir üzüntü yaşadım. Bir babanın böyle bir şey yaşaması korkunç… Bu olay stadyumlardaki güvenlik önlemlerinin arttırılması gerektiğini bir kez daha gösterdi. Umarım bu yaşananlardan sonra gereken önlemler alınır” dedi.

İşte o görüntüler:



Bu olay New York Yankees' Stadium’da yaşanan ilk talihsiz olay değildi. Geçtiğimiz Mayıs ayında oynanan bir karşılaşmada Chris Carter’ın vuruş yaparken kırılan beyzbol sopası, tribünde oturan minik bir taraftarın kafasına isabet etmişti. Bu olaydan iki ay sonra ise saatte 105 km hızla gelen top bir genç bir taraftarın kafasına isabet etmişti. Son dönemde yaşanan üç olayın ardından New York Yankees yetkililerinin tribüne gelen taraftarı korumak için özel önlemler alması gerektiği gerçeği gözler önüne serildi.

Haberin Devamı