Spor Neuer'e yeşil ışık yaktı

Neuer'e yeşil ışık yaktı

Paylaş
Neuer'e yeşil ışık yaktı

Daha önce mevcut kalecisi Thomas Kraft'ın arkasında duran Bayern Münih teknik direktörü Louis van Gaal, Schalkeli Manuel Neuer'e yeşil ışık yaktı

Bayern Münih teknik direktörü Louis van Gaal, sürpriz bir açıklama yaparak Schalke'nin kalecisi Manuel Neuer'in transferine sıcak baktığını duyurdu.

Alman milli takımının bir numaralı kalecisinin FC Hollywood'a gideceği ve Van Gaal'in Neuer transferine sıcak bakmadığı, Thomas Kraft'ı kulübün birinci kalecisi olarak gördüğü yönündeki haberler yön değiştirdi.

Sports1.de'ye konuşan teknik adam, "Neuer'in bu takıma yakışacağını düşünüyorum. Bütün büyük kulüplerin üst seviyede iki kaleciye ihtiyacı vardır" dedi.

Çarşamba günü Bavyeralıların San Siro'da Inter'i 1-0 yendiği maçta çok üstün bir performans sergileyen Kraft, Neuer transferinin gerçekleşmesi halinde takımdan ayrılacağını daha önce açıklamıştı.

22 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi bu sezonun sonunda sona eriyor. Van Gaal iki genç kaleciyi de kadrosunda tutmak istiyor, ama Kraft'ın ille de birinci kaleci olmak istemesi durumunda gitmekte serbest olacağını belirtti.

Haberin Devamı