Siyaset Neler oluyor?
Paylaş
Neler oluyor?

Son günlerde yaşanan gelişmeler kafaları iyice karıştırdı. Ülke ikiye bölündü. Bir tarafın 'gerçek' dediğine diğer taraf 'komplo' diyor. Türk halkı soruyor

1) Ergenekon’dan tutuklanmak istenince intihar eden Yarbay Ali Tatar, var olduğu öne sürülen Ergenekon örgütü tarafından fişlenmiş bir subay. Emekli Tuğgeneral Veli Küçük’te çıkan belgelerde Yarbay Tatar için “Alevidir. Ordudan uzaklaştırılmalı” yazıyor,

Haberin Devamı

2) Ankara’da iki subayın, Başbakan Yardımcısı Arınç’a suikast hazırlığı içindeyken yakalandıkları iddia edildi. Subayların bilgisayarlarından cumhurbaşkanı, Başbakan ve TBMM Başkanı’na ait özel bilgilerin de çıktığı öne sürüldü. Peki yetkililer neden açıklama yapmıyor?

3) Ergenekon tutuklusu emekli Tuğgeneral Levent Ersöz’ün tedavi gördüğü hastanede silahla ateş eden Erhan Keskin’in emekli uzman çavuş olmadığı ortaya çıktı. Ailesini bile 10 yıl nasıl kandırdı? O silaha ruhsatı nasıl aldı? O gün niçin hastaneye gitmişti?

4) Ergenekon tutuklusu gazeteci Tuncay Özkan, AK Parti Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan’ın kendisini öldürmeleri için bir çeteyle anlaştığını iddia etti. Özkan, “Beni öldüremeyince davaya dahil ettiler” dedi. Peki Özkan’ı neden öldürmek istediler?

Haberin Devamı