Magazin Neden her yıl ev değiştiriyor?

Neden her yıl ev değiştiriyor?

Paylaş
Neden her yıl ev değiştiriyor?

İclal Aydın, Bebek sırtlarındaki dairesinin kapılarını ilk kez açtı

Her yıl ev değiştiriyorumKanal D ekranlarında 'Hayat Ağacı' adlı kadın programına başlayan gazeteci yazar İclal Aydın kızı Lal (8) ile oturduğu Bebek sırtlarındaki dairesinin kapılarını ilk kez Instyle Home'a açtı. Sık sık ev değiştirmeyi tercih edenlerden olan Aydın eviyle ilgili özel açıklamalar yaptı;

Hemen hemen yılda bir ev değiştiririm. Bir eve bağlı kalıp, yıllarca aynı yerde yaşamak bana göre değil. Dekorasyon olarak da hiçbiri diğerine benzemedi şimdiye kadar. Çünkü eşyaların çoğu bu taşınmalar esnasında yakınlara dağıtılıyor.

180 m2'lik bu ev bugüne kadar oturduğum en küçük ev. Daha önce geniş metrekareli, çok odalı, dubleks veya tripleks evlerde yaşadım. Çünkü evde iki yardımcım ve sık sık ziyarete gelen annem oluyor. Herkesin kendine ait ferah ve rahat yaşam alanları olması önemli.

Benim için evde en önemli unsur iyi bir manzaraya uyanmak. Bu bana gazete yazılarım için de ilham verici oluyor hem. Ahşap eve güzel ve sıcak nostaljik bir duygu katıyor. Morun da Rumeli türkülerini hatırlatan hüzünlü neşesini seviyorum.

Instyle Home

Haberin Devamı