Gündem Ne olur intihar etme anne!

Ne olur intihar etme anne!

Paylaş
Ne olur intihar etme anne!

Dicle Nehri'ne atlayan kadın intihar etmek istedi. Çocukları ise korku dolu gözlerle o ana tanık oldu

Şırnak'ın Cizre ilçesinde eşi ile tartışan 3 çocuk annesi, 35 yaşındaki G.Y., Dicle Nehri'ne atlayıp intihar etmek istedi. Yarı beline kadar suya giren kadın güçlükle ikna edilirken, 3 çocuğu annelerinin ikna edilmesini korku dolu gözlerle izledi.

Haberin Devamı

Ailevi sorunları olduğu belirtilen G.Y., bugün eşiyle birlikte tartıştıktan sonra oturduğu Dicle Mahalesi'nin yanından geçen Dicle Nehri'ne atladı. Bunu görenler durumu polisi bildirdi. Kısa sürede gelen polisler G.Y.'yi yarı beline kadar suya girdiğini gördü. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında nehre atlayarak 3 çocuğunun gözü önünde intihar etmek isteyen G.Y.'yi polisler intihardan vazgeçirmek için çaba harcadı.

Bu sırada nehir kıyısına gelen G.Y.'nin 3 çocuğu da annelerinin ikna edilmesi çabalarını heyecanla izledi. Sivil bir polis ile G.Y.'nin yakını bir kadın uzun uğraşlardan sonra G.Y.'yi ikna ederek sudan çıkardı. Bu sırada kıyıda bekleyen çocukları gözyaşı döktü. G.Y., ambulansla Cizre Devlet Hastanesi'nde gerekli kontrolü yapıldıktan sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Ramazan İMRAĞ/CİZRE(Şırnak), (DHA)

Haberin Devamı