Mehmet Coşkundeniz Nasıl bir aşıksın?
HABERİ PAYLAŞ

Nasıl bir aşıksın?

1- Sevgilinin evine doğru yürüyorsun. Oraya varmak için iki yol var. Biri kısa yol, senin eve çabuk varmanı sağlayacak. Ama bu yol çok kalabalık ve kasvetli. Diğeri uzun ve seni randevuya geciktirebilecek. Ama yürürken harika manzaralar ve hoş şeyler görebileceğin bir yol. Bu iki yoldan hangisini seçersin?

2- Yol üzerinde iki gül ağacı görüyorsun. Birinde kırmızı güller, diğerinde beyaz güller var. Sevgiline iki ağaçtan topladığın 20 tane gül götüreceksin. Hangi ağaçtan kaçar adet gül toplarsın? (20 tanesi aynı renk de olabilir, ikisinin karışımı da olabilir. Kaçar tane aldığını aklında tut).

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

3- Sonunda eve varıyorsun. Aileden biri kapıyı açıyor. Sevgilini onların seslenip çağırmasını mı beklersin, yoksa içeri girip kendin mi yanına gidersin?

4- Sevgilinin odasına girdin. Ama içeride kimse yok. Gülleri bırakacaksın. Pencere kenarına mı, yatağın üzerine mi?

5- Birlikte güzel bir akşamın ardından gece onların evinde kalacaksın ve yatma zamanı geldi. İkiniz ayrı odalarda uyumaya gidiyorsunuz. Sabah olunca, ona bakmak için odasına giriyorsun. Peki sence uyuyor mu, uyanmış mı?

6- Şimdi eve dönme vakti. Geri dönerken, bu sefer kısa ve kasvetli yolu mu seçeceksin, uzun ve hoş manzaralı yolu mu?

YANITLAR

1- Buradaki yol senin aşk hakkındaki tutumunu gösteriyor. Kısa yolu seçtiysen çabuk ve kolay aşık oluyorsun. Uzun yolu seçtiysen aşkı ağırdan alıyor ve kendini kolay kaptırmıyorsun.

2- Kırmızı güllerin sayısı ilişkinde ne kadar verici olduğunu gösteriyor. Beyaz güllerin sayısı ise ne kadar alıcı olduğunu. Mesela 18 kırmızı gül ve 2 beyaz gül topladıysan, yüzde 90 vermeye ve karşılığında yüzde 10 almaya razı oluyorsun.

3- Bu soru ilişkide sorunlara karşı nasıl davrandığını gösteriyor. Sevgilini aileden birisinin çağırmasını istediysen, sorunların üzerine gitmiyor, onların bir şekilde kendiliğinden çözülmesini bekliyorsun. Sevgilinin yanına kendin gittiysen, sorunların üzerine gidip çözene kadar mücadele etmeyi seçiyorsun.

4- Gülleri bıraktığın yer sevgilinle ne kadar çok görüşmek istediğini gösteriyor. Yatağa bırakılan güller ona doyamadığını, pencere kenarına bırakılan güller ise araya mesafe koymaya çalıştığını gösterir.

Haberin Devamı

5- Bu sorudaki tahminin ona karşı tavrını gösteriyor. Sevgilini uykuda tahmin ettiysen, onu olduğu gibi kabul ediyorsun. Uyanmış tahmin ediyorsan, onun değişmesini istiyorsun demektir.

6- Geri dönüşte nasıl bir yol seçtiğin, aşkı ne kadar uzun yaşadığını gösteriyor. Kısa ve kasvetli yolu seçtiysen, aşktan çabuk bıkıyorsun. Uzun ve hoş manzaralı yolu seçtiysen aşkı doya doya ve uzun süreli yaşıyorsun demektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder