Bilim - Teknoloji MySpace'te Yenilik Rüzgarları
Paylaş
MySpace'te Yenilik Rüzgarları

Özellikle son yıllarda Facebook, Twitter gibi sosyal ağların artmasıyla ve amatör müzik gruplarının MySpace yerine Facebook gruplarını tercih etmeye başlaması ile sosyal medyada geri planda kalan MySpace, eski gücünü toparlayabilecek mi?

MySpace, bir dönemin en popüler sosyal ağlarından biriydi. Özellikle amatör müzik grupları, kaydettikleri demoları MySpace hesapları üzerinden paylaşarak müzikseverlerin beğenisine sunuyordu. Halen daha bu işlevini yerine getiriyor. Fakat artık eskisi kadar rağbet görmüyor. Amatör müzik grupları artık MySpace yerine, daha çok kişiye hitap eden Facebook gruplarını kullanıyor.

Haberin Devamı

Bu durumdan dolayı geri planda kaldıklarının farkında olan MySpace yetkilileri, sitede önemli değişiklikler yapmayı planlıyor. MySpace'in logosu da, bu değişim rüzgarına katılacak özelliklerin başında geliyor. Yeni MySpace logosu, San Francisco'da gerçekleştirilen Warmgun Tasarım Konferansı'nda tanıtıldı. Bu yeni tasarım ile birlikte yeni özellikler de MySpace bünyesinde hayat bulmayı bekliyor. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.