Dr. Haydar Dümen Mutluluk kadını bulacak
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluk kadını bulacak

Haberin Devamı

Pek çok kadın orgazm olamamaktan yakınıyor, kendini suçluyor. Hanımlar sakin olun, cinselliği ve bedeninizi keşfetmeye çalışın. Bu yolda en büyük yardımcınız erkeğiniz ve fanteziler. El ele verirseniz mutluluğu yakalarsınız...

BÖYLE SORU YOK!

Ceviz yiyorum ama...

32 yaşındayım, bir süredir sertleşme olmuyor. Yararı olur diye ceviz yiyorum ama faydasız. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Ceviz meviz yetmez okurum, çünkü organ bildiğini okur. Ceviz yetmedi, balı dene. En hasını bulsan sahibi organın kıpırdadığını hissetmez. Sırada neler var, saymakla bitmez. Nimetler çok ama organın midesi ve deposu da yok.

Havaya girenler kulaktan dolma her umuda koşarlar ama sonunda sahibi yine organa mahkum olur ve rüyalarından medet umar. Sabaha yakın otomatik hareketlenen organa adeta zil takar!!! Boşuna. Çünkü organa gelen damar sistemi bozulmuştur yani yol asfaltken toprağa dönüşmüştür.

Kocam beni istemiyor

10 yıllık evli kadınım. 7 yıldır eşimle birlikte olamıyoruz. Çünkü beni istemiyor. Doktor bir şeyi olmadığını söylüyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, eşin cinselliğin yaşam saatine baktı, evliliğin miadı konusundaki laklaklara da aklı yattı. Öyle ya, “Bir çiçekle yaz olmaz” diyen erkekler bir yığın arsız ve sorumsuz yarattı. Böylece kendi kuyularını kazdılar.

Ülkemizde cinsel tercih evlilikte yaşam gerçeklerine göre değil, gözün, gönlün seçtiklerine göre ayarlanır. Sonunda olan kadına olur. Sevgili okurum, acıya tebessüm bile edilmez, ne halin varsa gör de denilmez. Tek çözüm: Profesyonel yardım almak ve vereceğin karara bir zar atmaktır.


Büyük kadınlara bayılıyorum

23 yaşındayım, doymak bilmiyorum. İlgimi yaşça büyük kadınlar çekiyor. 30 yaş üzerindeki kadınlarla birlikte oluyorum. Doğru yolda mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu yolun sapağı çok, doğru diye girersin sapağa toslarsın! Sapak sanırsın piyangoda büyük şansı yakalarsın. O yaştaki kadınlarla nasıl bir ilişki kuruyorsun? Yoksa böyle bir sektör oluştu da haberimiz mi yok?

Alan memnun, satan memnunsa diyecek bir şey yok. İlla ki yaşına yakın olanlarla birlikte olacaksın diye kural da yok. Ne kaldı? Varsa kadının kocası ve çocukları? Onu da bana değil, vicdanına sor. Yasal engel yoksa, ‘İki gönül bir olunca...’ hikayesi yani. Benim raporuma fazla güvenme, kendini olabilecek tehlikelerden koru.

Penisim daha uzar mı?

18 yaşındayım, cinsel organım 13 santim. 1.83 boyundayım, kilom da 78. Acaba penisim daha da uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, uzar mı bilemem ama o boy normaldir. Sana yeter. Aslanlar gibisin. Kasıklarında yağ birikmesin, şişmanlama. Yağ penisi bir parça da olsa yutmasın.

Yumurtalıklarım ağrıyor

20 yaşındayım. Sevgilimle her gün sevişiyoruz. Eve dönünce yumurtalıklarıma ağrı giriyor. Dokununca çok ağrıyor ve yürüyemiyorum. Bunun nedeni ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organların kasılması, iç ağrıları. Genellikle boşalınca geçer. Boşaldıktan sonra ağrılar da uzun süre devam ediyorsa, bir eczaneden spazm çözücü hap alabilirsin. Günde birkaç tane yutma şansın var.

Tam sertleşmiyor

31 yaşındayım, 5 ay sonra evleneceğim. Nişanlım evlenmeden birlikte olmak istemiyor. Sürtünme yoluyla birbirimizi tatmin ediyoruz. Organ tam sertleşmeden boşalıyorum, neden?

CEVAP

Değerli okurum, tedavilik bir durumun olacağını sanmıyorum. Tedavinin ortamını evlilik koşulları oluşturacak. Ereksiyonu sağlayacak bilinen ilaçları da kullanmanın bir zararı yok. Hem kendine bir güven kazandır hem de şartlanmana geçiş hazırlar.

1 yıldır ilişkiye girmedim

28 yaşında, bekrım. Sorunum testislerimdeki ağrı ve sancılar. Ağrıların sebebi ne olabilir? Cinsel hayatım da iyi değil. 1 yıldır hiç ilişkiye girmedim. Sizce sebebi hangisi?

CEVAP

Değerli okurum, teşhisi sen koydun. Neyi, niye sakladığını bilmem. En azından belirli zamanlarda mastürbasyon yap. Ya öyle ya böyle sen bir yol bulacaksın.

Nişanlımın kızlığı bozulmuş mudur?

Nişanlımla sürtünme yoluyla seviştik. İlişkiden 2 saat sonra nişanlımdan kan geldi. Kızlık zarı zarar görmüş müdür? Benim için önemi yok ama o kendini kötü hissediyor. Nişanlım adet göreli 1 hafta olmuştu.

CEVAP

Değerli okurum, uzaktan teşhisi zor. Ama dilerseniz siz son sözüme uyun. “Bunda da bir hikmet vardır” diyerek teselli olun.

50 saniye sürüyor

28 yaşında, 6 aylık evliyim. Erken boşalma sorunu yaşıyorum. Çünkü 50 saniyede boşalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, uzaktan tedavisi olmuyor. Kullanacağın ilaçlar var. Bunların da etkileri takip edilecek. Uzmana başvur.

Sinirlerim hep gergin

8 yıllık evli kadınım ve orgazm olamıyorum. Eşimle sıkıntı yok ama sinirlerim hep gergin. Beni kurtarın. Doktora mı gitmeliyim?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazmı sorunu dünya kadınlarının başına bela. Çözümü zor. Biraz da erkekle ilgili ama klitoris orgazmı yaşıyorsun. Orgazmı gözünde sorun yapıp büyütme. Fantezi ve konsantrasyonlarınızı eşinle biraz uçlarda da olsa kullanın. Birbirinizi yeniden keşfetmeye çalışın.

Orgazmı neden yaşayamıyorum?

25 yaşında kadınım. 2 yıldır erkek arkadaşım var. İlk kez geçen yıl ilişkiye girdik. Ben vajinal orgazm yaşayamıyorum. Onu çok arzulamama rağmen olmuyor. Bu durumun üstesinden nasıl gelebiliriz?

CEVAP

Sevgili, okurum, hangi koşul olursa olsun kadınların neredeyse yarısı vajinal orgazmı sorunu yaşıyor. Bu hem dokunun kendi özelliğinden hem de yetişme koşullarından kaynaklanıyor. Şu anda bulutların üstünde uçmaya devam edin. Önünüzde uzun yıllar var. Birçok kişinin arayıp da bulamadığını siz yakalamışsınız. Keyfinize bakın.

Hep mutsuzum

4 ay önce evlendim ama erken boşalıyorum. 20 dakikada en az 4-5 kez eşimi mutlu etmek istiyorum, olmuyor. Hep mutsuzum. Evliliğim hüsran olacak. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmayı çözeriz. Amacın adam gibi bir kere, iki kere doyurucu bir cinsel birleşme süresi. Bu süreyi yakaladığına 3-4’e ne gerek kalacak? Erken boşalmanın tedavisi var.

Penis boyu ilaçla büyür mü?

42 yaşındayım ama penisim 11 santim. İlaçla büyüdüğünü duydum, doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, ilaçla büyümüyor. Penisin yeterli. Ama ruhunun açılımları yeterli değil. Yani evde eşiyle şakalaşan, onu güldüren, kıskanmayan biri olacaksın. Tedavi edilecek ve değişilecek bölüm saydıklarım. Bu da evlilikte öğrenilir. Zamanı gelmiş, evlen.

Erken boşalıyorum

23 yaşındayım ve 2 haftalık evliyim. Erken boşalıyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman tedavi olacak. Şöyle 1 ay kadar sabret. Hekimden bire bir yardım al. Evliliğiniz mutlu olsun.

GÜNÜN SÖZÜ

Akıl zevke düşünce çeşitli belalar başa üşüşür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder