Dr. Haydar Dümen Mutlu etmeye yetiyor!
HABERİ PAYLAŞ

Mutlu etmeye yetiyor!

Haberin Devamı

Beyler, cinsel organın boyu konusunu çok büyütüyorsunuz. Sertleşmiş hali 10 santimin üzerindeki cinsel organ sizi de, eşinizi de mutlu eder. Unutmayın, büyük olması can yakar. Eşiniz acı çeker, ilişkiden soğuyabilir ve korkabilir. Her şeyin kararında olanı iyidir...

BÖYLE SORU YOK!

Kuş neden havlamıyor?

22 yaşındayım, en son kız arkadaşımla ilişkiye girdim. 2 haftadır benim kuş hiç havalanmadı. Acaba neden böyle oldu?

CEVAP

Utandı değerli okurum. Beklediğini buldu da ondan bekleneni yerine getiremediği için kısa süre depresyona girdi! Bir de buna vicdan borcu eklendi...

Ya da organ beklediğini bulamadı. Büyük olasılıkla seninkinin mesaisi 2 dakika sürdü. “7 yıldır beklediğim buysa benden bu kadar” deyip defteri dürdü. Düzelecek merak etme. Gelelim senin düşüncelerini yorumlamaya; kimdi, ne olduğu bir yana, şimdi ne olacak? Yoksa seni mi terk etti? Bundan sonra ne yapacaksın? Sakın “Evleneceğim, onu da yeniden ilişkiye ikna edeceğim” deme.

Bu yaşta olmaz. Kızın önünü kesme. Belki bu yazdıklarımız senin vicdan yüklü ırgatın yani organına aktı ve bu kritiği yaptı. Şimdilik “Benden paso” diye havlu attı ve “Üstüme varma, vebal alma” dedi.

Kocamın isteği bitmiyor

34 yaşında kadınım, kocam da 38 yaşında. 5 yıllık evliyiz. Haftada 1 kez birlikte olurduk ama kocama bir şeyler oldu, isteği bitmiyor. Her gece birlikte olmak istiyor. Gün içinde sık sık mesaj atıyor. Acaba neden böyle oldu?

CEVAP

Sevgili okurum, olmayanı olsun diye dua eder. Olan bıkar, “Ya bu ne iştir?” der. Olayın mekanik yönü beni ilgilendirmez. İlişkide iki kişinin bütünlüğü önemlidir. Orada bir aksaklık varsa, ona bakılır ve elden gelen yapılır. Her birliktelik ne kadar (Yani kaç dakika) sürüyor? 5 birleşmenin kaçında orgazm oluyorsun?

Diyelim ki o gün keyifsizsin ya da dinlenmek istiyorsun da defibela mı diyorsun? Hiç arada bir “Olmaz” diye itiraz etmiyor musun? Eşine de “Neden böyle?” diye sordun mu? Sorsan da söylemez. Ama sen nedeni hakkında bir koku aldın mı?

Bunlardan bir şey çıkacağını sanmıyorum. Ancak öteki okurlarım da bilgilensin diye yazıyorum. Sana gelince; konuş, gerekirse bize yeniden danış. Bir de eşinde hormon araştırması yapılırsa iyi olur.

İlişkiye girmek tehlikeli olur mu?

20 yaşındayım, hiç cinsel ilişkiye girmedim. Acaba bir gün karar verip cinsel ilişkiye girmek tehlikeli midir?

CEVAP

Yok değerli okurum, bugün olmazzz! Öyle ‘Hani koca şimdi koca’ diyenler gibi, bugün diye sınır saptanmaz. Yarın da olur, 3 yıl sonra da... Acele işe şeytan karışır. Sen şeytanınla hesaplaş. İlişkiyi genelevde düşünüyorsan, o senin bileceğin. Uygun bir partner bulursan onu da kırda tavşan yakalamış gibi hemen kafese atma.

Kafes öncesi yalan dolan, söz ve vaatler ile kızı kandırma. İş oraya gelene kadar konuş. Ailesini ve kızın kimliğini öğren. Sakın pat diye ilişkiye yeltenme. Zaman ne gösterecek belli olmaz. Bunu da hayatta en iyi kendin bileceksin.

Çünkü bu olayın sorumlusu da, yargıcı da, suçlusu da sensin. Bırak, günler ayları kovalasın. Ama aylar yıllara kalmasın. Ağır ol, efendi ol. Koşma, ayağın takılmasın. Ayağın da pabuç dururken takunyaya alışmasın!!!

Spermler bulaşmıştı

22 yaşındaymı. Kız arkadaşım adet dönemindeydi ve yüzeysel sevişiyorduk. Prezervatif takmıştım ama çkmış, spermler vajinasına bulaşmıştı. Sizce hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu koşullarda kız arkadaşın kesinlikle gebe kalmadı.

Başarısız oldum

23 yaşındayım. Bir kadınla birlikte oldum. İlk kez olduğu için stresliydim ve ereksiyon olamadım. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, tüm gençlerin başına gelen olayı anlatıyorsun. Herkes için geçerli olan kural vardır: Cinsellik sınava gelmez. Sınav heyecanına giren başarılı olamaz.

Ya alay ederse?

21 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim. Çok istiyorum ama penisim 13 santim. İlişkide kız alay etmez mi?

CEVAP

Değerli okurum, niye alay etsin? Normal penis.

Nasıl büyütürüm?

Cinsel organım 12 santim. Kısa olduğunu düşünüyorum. Ameliyat dışında doğal olarak nasıl büyütebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, penisin seni idare eder. Mutlu da olursun, mutlu da edersin. Zaten 12 santim penisi de hiçbir doktor ameliyat etmez. Getirisi götürüsünden fazladır. Başka yöntemlerle de büyümez.

Kız arkadaşım adet görmedi, neden?

20 yaşındayım. 1 yıllık ilişkim var. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İç çamaşırlarımız üzerimizdeydi. Ama sevgilim bir türlü adet göremedi. Hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, psikolojik olabilir diye düşünüyorum. Çok endişelenme.

Yaşıtlarım beni tatmin etmiyor

19 yaşındayım. Birlikte olduğum kadınlar benden büyüktü. Yaşıtlarımla tatmin olamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, adam olacaksın. Vicdan denen şeyi öğreneceksin. Bu kadar bencil olmayacaksın. Ve günün birinde de şöyle ya da böyle başını derde sokmayacaksın. Bu kadar nasihat yeter. Kendine gel.

Nişanlım zevk almıyor

24 yaşındayım. Nişanlımla yüzeysel bir şeyler yaşadık ama zevk almadığını söyledi. İlişkide gayet normal konuşup hareket ediyordu. Ben ise zevk aldım ama erken boşalmam var. İlk gece geciktirici kullansam olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, evlendiğinde erken boşalmanı düzeltiriz. İlk gece için erken boşalma ilacı alman yerine ereksiyonu koruman gerekirse, onu güçlendirmek için ilaç alman daha doğru olur. Hayat uzun bir yol, hepsini bir geceye sığdırmak pusulanın manyetik etkisini bozar.

Kız gebe mi?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim, vajinasından kan geldi. Hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, önce kızlık gitti. Hamile kalma şansı zayıf olmasına karşın yumurtlama ve günü zamanına rastlamışsa gebe kalmış olabilir.

Sertleşince ortaya çıkıyor

24 yaşındayım. Penisimde sola doğru yamukluk var. Sertleşince ortaya çıkıyor. Acaba ileride bir sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ileride sorun yaşarsan ameliyatla düzelttirirsin. Onu kararını evlendikten sonra vermelisin.

Hamile miyim?

25 yaşında kızım. Nişanlımla ilişkiye giriyoruz. Adet görmeme 3 gün varken ilişkiye girdik, bir daha adet görmedim. Test negatif çıktı. Acaba hastaneye gidip yeniden test yaptırmam gerekir mi?

CEVAP

Güzel kızım, bir hafta 10 gün daha bekle. İkinci bir testi o zaman düşünelim.

Ergenliğe girmedim

15 yaşındayım. Ergenliğe girmedim. Penisim küçük ve eğri duruyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili yavrum, ergenliğe girersin. Yumurtaların faaliyetlerine, büyüklüğüne, boyuna, kıllanmana ve sesinin kalınlaşmasına bakılır. Rahatlaman için bir üroloji ya da endokrinoloji uzmanına görünmeni öneririm.

Erken boşalıyorum

36 yaşındayım, evliyim. Erken boşalıyorum, 1 dakika bile sürmüyor. İlaç kullandım, önceleri etkili oldu ama şimdi faydası yok. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bunu sorunu tedavi ederiz, hiç kafana takma.

Kaç kere yapalım?

Günde kaç kez mastürbasyon yapmak sağlığa zarar vermez?

CEVAP

Değerli okurum, aşırıya kaçma. Haftada 4-5 defa, günde değil.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgiyle nefret düello etmişler. Sevgi ölmüş, nefret yaralanmış. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder