Mesut Yar Mutlu aşk yok mudur?
HABERİ PAYLAŞ

Mutlu aşk yok mudur?

“Aramızda Kalsın” (Star TV) dizisinde Şahin, Civan’ın hâlâ evli olduğunu Görkem’den öğrendi... Civan ve Yadigar tam yeniden yakınlaşmışken, “Sevdaluk” (Show TV) dizisinin finalinde Adalet ve Ali İhsan’ın evlenmesine ramak kalmışken, “Aşkın Bedeli” (Star TV) dizisinde ise Dicle, Ferhat’la evlenmeye karar verdiğinde sevdiceklerinin hâlâ evli olduklarını apansız öğreniverdi... Daha da komiği “Beni Affet” (Star TV) dizisinde Sevgi Hanım, kocası Şahin’in evli olduğunu keşfetti be komşular... Şimdi bunları böyle üst üste izleyince aklıma Şebnem Ferah’ın o ünlü şarkısı “Silbaştan”ı dinlemekten başka da bir şey gelmiyor... Tam herkes huzura kavuştu, alayımızın yüzü gülecek derken ortaya çıkan bir çapak gözlerimizi sulandırıyor. Tıpkı şarkıyı her dinlediğimde olduğu gibi. Yazık vallahi... Bu arada engelleri aşıp kavuşabilen Adalet ve Ali İhsan’a dizi tarihine mutlu sonla geçen “Sevdaluk”ta sonsuza kadar mutluluk diliyorum, o ayrı...

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Bihter Araf'ta kaldı

“O Hayat Benim” (FOX) dizisinde Efsun kardeşimiz, annesi Nuran’ın yanına perişan halde gelerek, “Bahar ile Ateş’i bir arada düşündükçe nefes alamıyorum, çok kötüyüm, bir hâl çaresini bul artık” filan dedi... Ardından nefesini kesen ikilinin nişanlandığını duyan Efsun, yeniden ebeveynlerinin adresine yöneldi ve bu kez babasının ayağına kapanarak “Baba ben ölüyorum” dedi. Dınınınınnn! Hafızaları şöyle bir karıştıralım. Yıllar önce “Aşk-ı Memnu”da Bihter kızımız, birkaç zaman önce de “Beni Affet” (Star TV) dizisinde Berat kardeşimiz annelerinin ayağına kapanarak “Anne ben ölüyorum” diye durum beyan etmişler ve yardım istemişlerdi... “O Hayat Benim” dizisinde aynı sahneleri izleyince Bihter’in ruhunun Berat’tan sonra Efsun’a da kaçtığını gördük... Sanıyorum diziler yaşadıkça Bihter bir türlü Araf’tan öte tarafa geçemeyecek. Bir kayıp ruh olarak o dizi karakterinden bu dizi karakterine savrulup duracak. Yazık vallahi!

İzletmeyeceksen neden yayınlıyorsun?

“Kutsal Damacana” isimli Türk filmi ekranda bugüne kadar en az elli kez gösterildi. Aynı şekilde her seferinde bir miktar kesilerek deyim yerindeyse kuşa dönüştürüldü... Sansür meselesi yüzünden filmlerin makaslanması yeni bir şey değil. Hele ki “Kutsal Damacana” gibi biraz da argo mizaha dayalı filmlerin ekran kaderi bu...Tamam da önceki akşam filmin en komik karakterlerinden içine şeytan kaçmış Büşra Pekin’in yüzünün buzlanması da bana “ne ola ki” dedirtti... Yani o sahnelerde hem Büşra’nın performansı ve mimikleri hem de makyajın içler acısı hali filme ekstra bir sevimlilik katıyordu... Belli ki nerede duracağını kestiremeyen o altın makas bu kez kendini filmden daha komik duruma düşürmüştü. Hayır, izletmeyeceksen neden yayınlıyorsun o zaman be kardeşim?

Haberin Devamı

İsimde ince bir ayar yapılmalı!

Show TV’de yayınlanan “Fatih Harbiye” isimli dizide birkaç zaman öncesine kadar hemen her bölüm Neriman ve Macit’in aşklarına muhalif olan Şinasi ile mahallede yollarının kesişip karşılıklı şok olmalarıyla biterdi... Ve fakat şimdi durum farklı. Önce Pelin, sonra Macit, ardından Pelin’in annesi Feyza, sonra Pelin’in babası Selim ve üstüne de Macit’in annesi İnci, Neriman’ın kapısına dayanıp “baskın basanındır” demeye başladılar... Bu da kesmemiş olmalı ki karşı tavır gelişiverdi. Bu kez de Neriman ve Neriman’ın babası Faiz, “Arcaoğlu” şirketine baskın yaptılar. Bu arada Neriman’ın halası Gülter de yanına Fahriye’yi alıp İnci Hanım’ın kapısına dayandı... “Fatih Harbiye” isimli dizi karakterlerin birbirlerinin mekanlarına yaptıkları baskınlarla bölümleri finalize ederken son olarak Macit ve Neriman ikilisi Voltran’ı oluşturup aşklarını kamuya ilan etmek için Arcaoğlu köşkünün kapısına dayandılar... Acaba dizinin atmosferinde ağır bir baskın havası varken adını da ince bir düzeltmeyle o hatta sokamaz mıyız; “Fatih Harbiye Baskını” gibi mesela?

Haberin Devamı

Yapılan anlaşmalar ne olacak?

Show TV ekranına TMSF’nin (Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu) el koymasıyla gelişen bir takım durumlar var. Öncelikle yönetimin önümüzdeki yaz ve eylül ayları için imzaladığı sözleşmeler, anlaştığı projeler ne olacak? TMSF yönetimi kârlılık ve borçları kapatmak esasına yönelik bir yayın politikası izleyeceği için rakamların tekrar gözden geçirileceği gün gibi aşikar... Bir de Bülent Ersoy ve Cengiz Kurtoğlu’nun önümüzdeki hafta başlayacak olan şov programı olur alabilecek mi dersiniz? Hadi inşallah aldı diyelim. Önümüzdeki sezon haber önünde hafta içi her gün şov programı yapmak için anlaşma durumuna gelen Seda Sayan ortada mı kalacak? Tüm bunların yanında Show TV son yaptığı ataklarla iyi kötü bir artı değer üreten marka haline gelmişti. O değeri koruyup yukarı taşıyacak yönetici nereden çıkacak onu merak ediyorum...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder