Spor Müthiş katkı!

Müthiş katkı!

Paylaş
Müthiş katkı!

Soma tişörtleri, satış rekoru kırdı! Tişörtlerin satışından 151 bin TL gelir elde edildi. Elde edilen gelirle 42 öğrencinin eğitim bedeli karşılanacak

Fenerium tarafından, tüm kazancı Fenerbahçe'nin Somalı çocukların eğitim masraflarını karşılamak için oluşturduğu burs havuzuna aktarılmak üzere hazırlanan Soma tişörtleri, satışa çıktığı ilk günden beri hem Fenerbahçeli taraftarlardan hem de diğer kulüp taraftarları tarafından çok yoğun ilgi gördü.

Bugüne kadar ulaşılan toplam satış adedi 10.019 olan Soma tişörtlerinin gelirinden, Soma'daki burs havuzuna aktarılacak tutar ise 151.310,44 TL'yi buldu.

Şu ana kadar biriken ve burs havuzuna aktarılacak olan bu tutar karşılığı, Soma'da yaşayan 42 öğrencinin senelik eğitim bedeli karşılanmış olacak.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada tişörtlere ilgi gösteren tüm futbolseverlere teşekkür edilerek şu ifadelere yer verildi:

"Duyarlılık gösteren tüm taraftarlarımıza ve diğer kulüp taraftarına teşekkür eder, satılan her bir Soma tişörtün Somalı bir çocuğumuzun eğitimine katkı sağlayacağını hatırlatarak desteklerinizin devamı dileriz."

Haberin Devamı