Magazin Murat Göğebakan lösemiyi yendi

Murat Göğebakan lösemiyi yendi

Paylaş
Murat Göğebakan lösemiyi yendi

Geçen mayıstan bu yana lösemi tedavisi gören Murat Göğebakan hastalığı yenmeyi başardı

Geçtiğimiz Mayıs ayından bu yana lösemi tedavisi gören ve doktorun açıklamasına göre artık iyileşen Türk Rock müziğinin sevilen ismi Murat Göğebakan, Memorial Hastanesi'nde basın mensuplarıyla biraraya geldi.

Haberin Devamı

Tedaviye başladığı günden bu yana kamerarın karşısına geçmeyen Göğebakan, 7 aydır yaşadıklarını basın mensuplarıyla paylaştı. İlk olarak doktoru Hemotoloji Uzmanı Hüseyin Saffet Beköz, Göğebakan'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi. Göğebakan'ın tedavisinin sonuna gelindiğini anlatan Beköz," Kemik iliği incelemesinde normal sınırlara gelindiğini öğrendik. Takibine devam ediyoruz. Gerekli olduğu takdirde kendi kök hücrelerini toplayıp, saklama kararı aldık. Şu an kemoterapi neticesinde kan ve kemik iliğinde problem kalmadığını söyleyebilirim " dedi

"SERVET SAHİBİ OLDUM"

Tedavi sürecinin zor geçtiğini anlatan Göğebakan ise ,öncelikle kendisine 'dostum' olarak hitap ettiği doktoruna ve şükranlarını sundu. Bu süreçten çıkaracağı dersler olması gerektiğini belirten Göğebakan, bir vakıf porojeleri bulunduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Ailesi ve dotlarının her zaman kendisine destek olduğunu kaydeden Göğebakan, dünyanın her yanından hayranlarınında kendisini telefonla aradığını söyledi. Göğebakan, "Çok büyük bir servet sahibi oldum. Para umurumda değil, Allah herkese böyle bir servet nasip etsin. Şu an 10 yaş daha gencim. " diye konuştu.

ALBÜM İÇİN ŞARKILAR HAZIR

Tedavi gördüğü dönem içerisinde müzikten hiç kopmadığını ve sürekli gitar çaldığını ifade eden Göğebakan" Hemen hergün, günde 8-10 saat gitar çalıyordum. Bazen hemşireler gelip uyarıyordu, sesiniz çok çıkıyor diye. 4 albümlük te repertuar hazırladım. Kendi albümüm dışında kalacak şarkıları ihtiyacı olan arkadaşlar varsa paylaşmaktan onur duyardım. Onlar bana lütuf olarak geldi. Hiç bir kuruş beklemiyorum. Ticari kaygım yok " şeklinde konuştu.

HAYRANLARINA KONSER MÜJDESİ

Konuşması sırasında zaman zaman duygulanan, zaman zaman da kahkaha atan Göğebakan, sahneyi ve konserleri çok özlediğini, konser vermeye 22-23 Ocak tarihinde Almanya'da başlayacağını sözlerine ekledi.