Serhan Sokulgan Murat Başoğlu konuştukça daha da batıyor
HABERİ PAYLAŞ

Murat Başoğlu konuştukça daha da batıyor

Haberin Devamı

MURAT BAŞOĞLU KONUŞTUKÇA DAHA DA BATIYOR


Murat Başoğlu bir çoğumuzun aklında iyi bir televizyoncu, sempatik bir baba, magazinle alakası olmayan biri olarak yer edinmişti.
3 hafta evvel teknede bir kadınla görüntülenerek, "Eşini aldatıyor" haberleri hızla gündeme otururken, "Ne olacak canım, her erkek gibi kaçamak yapmıştır" diyenler de oldu. "Erkek değil mi hepsi aynı işte, gül gibi karısına bu yapılır mı?" diye çıkışanlar da çoktu. Aslında bu tarz aldatma hikayelerini yıllarca izledik durduk.

Murat Başoğlu konuştukça daha da batıyor

Ama bu sefer durum bambaşkaydı.
Olayın ardından Başoğlu, görüntülendiği kişiyi tanımadığını söylese de, o kadının yeğeni olduğu kısa zamanda ortaya çıktı.
Kafamın almayacağı bu durum, herkes gibi bana da 'pes' dedirtti.
Yıllarca ülkemizde ensest haberleri okuyup dururken, göz önünde olan birisinin sosyal medyaya düşen akılalmaz fotoğraflarını gördükçe herkes gibi "Dünya'nın çivisi çıktı" dedim.

Murat Başoğlu konuştukça daha da batıyor

Yeğen Burcu Başoğlu'nun da evli olması, bu skandalı daha da yaldızladı.
Geçen salı günü Cengiz Semercioğlu'na konuşan Murat Başoğlu, "Hayatımı mahvettiler, ben artık yokum" diye başlayan saçma sapan upuzun bir açıklama yapsa da, aslında hayatını mahvedenin kendisi olduğunun farkında bile değildi.
Uzun bir süre,karısını ve çocuğunu alarak Amerika'ya gidip orada kalacağını söyleyen Başoğlu "Artık beni televizyonlar da göremeyeceksiniz. Emekli oldum, 2 bin 600 lira maaşım var" diye akıl tutulması yapan bir açıklama da yaptı.

Murat Başoğlu konuştukça daha da batıyor

Karısı Hande Bernek'in "Yaşanan bu olayı sevgiyle karşılıyorum" demesi de olayı daha da çıkmaz bir sokağa sokup, hemcinslerinin saldırı oklarına hedef oldu. Tüm bunlar yaşanırken, mutevazi bir hayat yaşayan Murat Başoğlu'nun ağabeyi ve yeğeninin babası Tahir Başoğlu'nun ruh halini düşünemiyorum bile.


MURAT BAŞOĞLU'NUN NE YAPMASI GEREKİYOR?


Türk halkından çıkıp herkesi kandırdığı için özür dilemesi ve daha çok konuşmaması gerekiyor.

Bu haberi, er ya da geç sonradan öğrenecek olan 14 yaşında olan oğluna bu travmadan sonra iyi bir pedagog eşliğinde terapi vermeleri gerekiyor.

Murat Başoğlu konuştukça daha da batıyor

Eşinin düştüğü durumu ve bundan sonra olacak itibarını düşünerek, boşanma davası açması gerekiyor.

'Emekli oldum, 2 bin 600 lira maaşla evim de var, geçinirim' gibi komik açıklamalar yerine, 'Ağabey'imin yüzüne nasıl bakabilirim' diye düşünmesi gerekiyor.

SİBEL CAN'DAN SONRA SEDA SAYAN'DAN BALKON FOTOĞRAFI


Sibel Can'ın geçen hafta Alaçatı'da bir otel balkonunda görüntülendiği bikinili fotoğrafları hala konuşulurken, Seda Sayan'da Atina'da bir otelin balkonun da görüntülendi.

Murat Başoğlu konuştukça daha da batıyor

Görüntülendi derken, Seda Sayan'ın fotoğrafını öyle bir gazeteci falan çekmedi. Seda Sayan gayet otel odasında arkadaşına çektirdiği "Bacaklarım hala taş gibi" imajı çizen fotoğrafını kendi Instagram sayfasına yükledi.

Murat Başoğlu konuştukça daha da batıyor

Albüm kayıtları için Atina'da bulunan Sayan "Bir maşallahınızı alırım" diye yüklediği fotoğrafı kısa sürede magazin sayfalarında hızla paylaşıldı. Sibel Can dizisi için Seda Sayan da yeni albümü öncesi balkon sefalarıyla magazinin dinamitlerini ateşlemeyi iyi biliyor.


KONSER SANATÇILARINA PLAYBACK YAKIŞMIYOR


Büyük sahnelerde canlı canlı orkestra ile program yapan bazı sanatçılarımız, zaman zaman Playback konser işlerine de bütçeleri güzel olduğu için hayır diyemiyor. Özellikle yurtdışı konserleri diye anons edilen birçok organizasyonun çoğu playback konser tadında oluyor. Kariyerinin en başından beri AVM'ler de ya da beach organizasyonlarında playback yapanlara sözüm yok. Ama büyük konser alanlarında canlı orkestra eşliğinde konser veren sanatçıların para uğruna bu playback işleri kabul etmesi bana çok yapay geliyor.

Murat Başoğlu konuştukça daha da batıyor

Candan Erçetin yıllardır playback olan hiç bir işe evet demezken, Ajda Pekkan bunu kabul edebiliyor.


PERA'NIN TEK KUPON MEKANI


Beyoğlu bölgesinde bir bir kapanan dükkanların yerine, bırakın başka bir işletme açılmasını, esnaf bile bir an evvel dükkanlarını devredip kaçmanın peşinde. Yıllardır meşrutiyet caddesinin yıldızı Nupera bile, bu sezon kapatarak yerini Klein markasına devretti.

Murat Başoğlu konuştukça daha da batıyor

Klein Garten olarak yaz başında açılan mekan, Beyoğlu bölgesinin tüm sıkıntılarına rağmen en popüler yerlerden biri oldu. Kış sezonunda kışlık yerinde de İstanbul'un tek kulübü olan Klein. Bu yaz Klein Garten markasıyla gerek DJ performansları ile gerekse manzarasıyla en çok iş yapan ve konuşulan mekanlardan biri oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder