Prof. Dr. Teoman Kadıoğlu Mucize bekleyen üzülüyor
HABERİ PAYLAŞ

Mucize bekleyen üzülüyor

Haberin Devamı

Erkeğin vücudunun belirli bölgelerinden alınan yağlar cinsel organa enjekte edilip kalınlaşma sağlanıyor.

Ama bu yağ injeksiyonlarında yağın eşit dağıtılamaması ve vücut tarafından emilmesi nedeniyle çok başarılı netice alınamıyor.

Mucize bekleyip hayal kırıklığına uğramayın


SORU: Prostatım büyüdü

48 yaşındayım. Prostat sorunum var. Ultrason sonuçlarımı yazıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Yaşınızın genç olmasına rağmen mesane boynuna doğru büyümüş bir prostat nedeniyle idrar yapmakta zorluk çektiğiniz anlaşılıyor. Sadece alındığında etkili olan, yan etkileri de bulunan bir ilaca bu genç yaşta başlayarak yıllarca kullanmanızı doğru bulmuyorum. Yarım saat kadar sürecek, 2 gece hastanede kalacağınız kapalı ameliyat ile (TUR) kaliteli olarak yaşamınıza devam edebilirsiniz. Sorun bu kadar erken başladığına göre zaten bir süre sonra ameliyat edilmeniz kaçınılmaz hale gelecektir.

SORU: Kalınlaştırılır mı?

Cinsel organım 13 santim ama ince. Kalınlaştırmak için de operasyon yapılıyor mu?

CEVAP

Böyle ameliyatlar yapılıyor. Kalınlaştırma amacı ile kişinin kendi vücudunun belirli bölgelerinden alınan yağlar kullanarak bölgeye yağ enjekte ediliyor ve kalınlaşma sağlanıyor. Ama bu yağ injeksiyonlarında yağın eşit dağıtılamaması ve zamanla kısmen vücut tarafından emilmesi nedeniyle estetik ve başarılı bir netice sağlanamayabiliyor.

En çok karşılaşılan penis kısalığından şikayet eden aşırı kilolu erkeklerde penis kökünün üst kısmındaki yağ dokusunun alınmasıdır. Buradaki yağ dokusu tam penis kökünde kalınlık yaparak ayaktaki kişide penisin olduğundan kısa görünmesine hatta aşırı şişmanlarda görünmemesine sebep olur.

Boyuna katkısı olmuyor

Buradaki yağ dokusu alınınca penis ortaya çıkar ve sanki uzatma yapılmış gibi estetik bir netice elde edilebilir. Penisi arka kısmından kemiğe bağlayan askıyı da ortadan kaldırdığımızda erkek ayaktayken penisin eskisine göre daha uzun ve sarkık durması sağlanabilir. Ama bu ameliyatın sertleşme sırasındaki penis boyuna fazla bir katkısı olmayabilir.

Estetik ameliyatlarda olduğu gibi yüksek hasta beklentisinin bu tip ameliyatlar ile karşılanamadığı ve hastaların bu ameliyatlardan mucize sonuçlar elde edemeyecekleri unutulmamalıdır. Mucize sonuçlar vaat edilerek yapılan ve bilimsel olmayan cerrahi tekniklerde hastalar cinsel fonksiyon hatta idrar yapma fonksiyonlarında dahi soruna yol açabilen vahim sonuçlar ile karşılaşabilirler.

SORU: Küçültülür mü?

31 yaşındayım. Penis boyum uzun olduğu için eşim ilişkide acı çekiyor. Penis küçültülür mü?

CEVAP

Penis küçültme ameliyatı yok. Gerekirse kayganlaştırıcı kullanarak, derine penetrasyon sebebi olan pozisyonları tercih etmeyerek ve araya yastık koyarak bu sorunu halledebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder