Spor Mourinho'yu şikayet edecekler

Mourinho'yu şikayet edecekler

Paylaş
Mourinho'yu şikayet edecekler

Barcelona, 2-0 yendiği Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'yu, karşılaşma sonrası açıklamaları nedeniyle UEFA'ya şikayet edecek

Barcelona Kulübü’nün internet sitesindeki açıklamada, "Maçtan sonraki basın toplantısında Jose Mourinho, hakem Wolfgang Stark’ı eleştirmiş ve UEFA’nın Barcelona’yı kayırdığını ima etmiştir. Kulübümüz Mourinho’nun bu açıklamalarının UEFA Disiplin Komisyonu’na iletilmesi konusunu incelemektedir" denildi.

Madrid’de oynanan ve Lionel Messi’nin golleriyle Barcelona’nın 2-0 kazandığı maçta, Real Madrid’de Pepe 62. dakikada durum 0-0 iken kırmızı kart görmüş, bunu protesto eden Mourinho da kararı protesto ettiği için tribüne gönderilmişti.

Mourinho’nun, maçtan sonraki basın toplantısındaki eleştirilerinden Barcelona Teknik Direktörü Josep Guardiola da nasibini almıştı. Guardiola’nın, çok iyi bir teknik adam olduğunu dile getiren Mourinho, "Ancak Stamford Bridge’de 2009’daki skandaldan sonra beni rahatsız eden bir şekilde bir Şampiyonlar Ligi kazandı. Bu yıl da kazanırsa, Bernabeu’daki skandaldan sonra kazanmış olacak" demişti.

Mourinho, Barcelona ile ilgili olarak da "Bu UNICEF reklamından mı, Villar’ın UEFA’daki dostluklarından mı kaynaklanıyor bilmiyorum, ancak büyük güçleri var. Biz geride kalanların hiç şansı yok" diye konuşmuştu.

Barcelona, İspanya Futbol Federasyonu başkanlığı seçiminde Angel Maria Villar’ı desteklemiş, Real Madrid ise rakip adaya destek vermişti.

Haberin Devamı