Spor Mourinho'nun korkusu Inzaghi

Mourinho'nun korkusu Inzaghi

Paylaş
Mourinho'nun korkusu Inzaghi

İtalya'nın AC Milan'ı konuk edecek Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, Milan'ın forvetlerinden sadece Filippo Inzaghi'den çekindiğini söyledi

Mourinho, basın toplantısında, kadrosunda çok sayıda kaliteli forvet oyuncusu bulunan Milan’ın birçok forvetle sahaya çıkma ihtimalini değerlendirirken, "Milan Teknik Direktörü Massimiliano Allegri sahaya takımını 5 ya da 6 forvetle mi sürecek bilmiyorum.

İsterse 10 forvetle oynasın, ancak İnzaghi’yi oynatırsa maç bizim için daha zor olur. Milan’ın tüm forvetlerine saygı göstermelisiniz. Hepsi fark yaratabilecek oyuncular. Ancak ben Inzaghi’nin oynamamasını tercih ederim" dedi.

Milan’ın kadrosunda, İnzaghi’nin yanı sıra Robinho, Ronaldinho, Zlatan Ibrahimovic ve Alexandre Pato gibi hücum oyuncuları bulunuyor. Inzaghi’nin Şampiyonlar Ligi’nde 79 maçta 44 golü bulunuyor.

Maçın önemini çok büyütmemek gerektiğini söyleyen Mourinho, "Bu benim, Şampiyonlar Ligi’ndeki 75. maçım. Olağanüstü bir maç dememi mi bekliyorsunuz.

6 puanımız var, üst tura çıkmak için 9 ya da 10 puan yeterli olacak. Çok rahat bir durumdayız. Tüm maçları ciddiye almanız gerekir ama bu sadece bir maç. Kazanırsak da kaybedersek de yarın Çarşamba günü olacak" diye konuştu.

Haberin Devamı