Gündem Motosiklet kazası ölüm getirdi

Motosiklet kazası ölüm getirdi

Paylaş
Motosiklet kazası ölüm getirdi

Maç dönüşü motosikletle yola çıkan iki kişi kaza yaptı; koruyucu elbse giyen sürücü yaralı olarak kurtuldu, sadece kaskı bulunan arkadaki kişi can verdi

Galatasaray-Medikalpark Antalyaspor maçını seyrettikten sonra evlerine gitmek için motosikletle yola çıkan Mert Yiğit ve Cem Mustafa Demetgül virajı alamayıp kaza yaptı. Motosikletten fırlayan sürücü Yiğit, koruyucu elbisesi ve kaskı sayesinde yaralı olarak kurtulurken, başında sadece kaskı olan Cem Mustafa Demetgül kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Kaza, saat 00.30 sıralarında Bakırköy Florya Beşyol mevki, E-5 bağlantı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Mert Yiğit(26) arkadaşı Cem Mustafa Demetgül (33) ile Galatasay-Medicalpark Antalyaspor maçını izledikten sonra eve gitmeye karar verdiler.

AŞIRI HIZ İDDİASI

Mert Yiğit, Cem Mustafa Demetgül'ü evine götürmek için 34 DP 7537 plakalı motosiklet ile yola çıktı. Aşırı hız yaptığı öne sürülen Yiğit, virajı dönerken motosikletin kontrolünü kaybetti. Kaldırıma çarpan motosikletten fırlayan Yiğit ile Demetgül yola savruldu.

Kazayı görerek duran sürücüler durumu 112 Hızır Acil'e ve polise bildirdi. Kısa bir süre sonra gelen sağlık ekipleri, koruyucu elbisesi ve kaskı sayesinde kazadan hafif yaralı olarak kurtulan Mert Yiğit ilk müdahalesinin ardından İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

20 DAKİKA KALP MASAJI

Bu sırada diğer bir sağlık ekibi ise başında sadece kaskı olan ve üzerinde koruyucu giysisi olamayan ağır yaralı Cem Mustafa Demetgül'e yaklaşık 20 dakika kalp masajı yaptı. Yapılan müdahalelerden sonra sağlık ekipleri yaralı Cem Mustafa Demetgül'ün durmuş kalbini çalıştırmayı başardı.

Demetgül hemen ambulansa alınarak, Dr. Sadi Konuk Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalbi daha dayanamayan Demetgül hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Demetgül'ün cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Haberin Devamı

Hasan YILDIRIM İSTANBUL DHA