Yaşam Motorola Droid yılın en iyisi

Motorola Droid yılın en iyisi

Paylaş
Motorola Droid yılın en iyisi

Motorola'nın ilk Android tabanlı telefonu Droid, Time Dergisi'nin yayınladığı 2009'un "TOP 10" listesine, bir numaradan girmeyi başardı

Time’ın geleneksel olarak seçtiği "Yılın Oyuncakları" belli oldu. Motorola Türkiye’den yapılan yazılı açıklamada, ABD’de Kasım ayından itibaren satışta olan Motorola Milestone’u "bir numara ilan eden" derginin, bunun sebepleri arasında Droid’in Android işletim sistemini, sağlam metal gövdesini, fiziksel tuşlardan oluşan kızaklı klavyesini ve keskin ekranını gösterdiği belirtildi.

Açıklamada, Motorola’nın piyasaya sürdüğü Droid modelinin Kasım ayından bu yana 100 bin adet satarak "önemli bir rakama" ulaştığı kaydedildi.

NİSAN'DA TÜRKİYE'YE GELİYOR


Google tarafından geliştirilen Android adlı mobil işletim sisteminin 2.0 sürümüyle birlikte sunulan Motorola Milestone’un ayrıca 3.7" kapasitif dokunmatik bir ekrana sahip olduğu belirtilen açıklamada, full QWERTY klavye, maksimum 32 GB hafıza kartı desteği, 3,5 mm ses jakı, 5 MP kamera, Wi-Fi ve 3G desteğinin de Milestone’un diğer özellikleri arasında yer aldığı bildirildi. Motorola Milestone’un Nisan ayında Türkiye pazarında da satışa sunulacağı kaydedildi.

Haberin Devamı