Gündem Motorlu üniversiteli sapığı yakalandı

Motorlu üniversiteli sapığı yakalandı

Paylaş
Motorlu üniversiteli sapığı yakalandı

Antalya'da üniversiteli kızları motosikletiyle takip edip elle tacizde bulunduğu ve cinsel organını gösterdiği iddia edilen 37 yaşındaki S.G., polis tarafından yakalandı

Son bir hafta içerisinde Kültür ve Fabrikalar mahallelerinde meydana gelen olayda, Akdeniz Üniversitesi öğrencisi olan kızları kampüs çıkışında motosikletiyle takibe başlayıp kimsenin olmadığı yerlere geldikleri zaman elle taciz edip cinsel organını gösteren bir kişi polisi alarma geçirdi.

Bir hafta içerisinde 9 üniversiteli kız polise şikayette bulundu. Kepez İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, plakasının ilk rakam grubu ’09’ ile başlayan motosikletle kız öğrencileri taciz eden kişiyi yakalamak için özel bir ekip kurdu.

6 kişiden oluşan 3 ayrı ekip, 2 mahallede genç kızların verdiği eşkal bilgilerine göre araştırmaya başladı. Polisin, dün gece durdurmak istediği ’09’ plakalı bir motosiklet, dur ikazına uymayarak kaçmaya başladı.

Yaklaşık 20 dakika süren kovalamacanın ardından motosikletli şüpheli S.G., yakalanarak gözaltına alındı. Tacize uğradığını iddia eden üniversite öğrencileri teşhis için polis merkezine çağrıldı.

S.P., S.B., E.İ., İ.K., Ş.K., B.Y. ve S.A. tacizcinin S.G. olduğunu belirterek şikayetçi oldu. 2 kız öğrenci ise il dışında oldukları için teşhise gelemedi.

Elektrik ustası olduğu öğrenilen ve Aydın’da taciz suçundan poliste kaydı bulunan S.G. ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Soner KOCAER/DHA