Gündem 'Morluklar dayaktan değil, sevişmekten'

'Morluklar dayaktan değil, sevişmekten'

Paylaş
'Morluklar dayaktan değil, sevişmekten'

Samsun'da eşi ile boşanma davası devam eden 26 yaşındaki S.A.'yı kendisiyle cinsel ilişkiye girmesi için tehdit ettiği, iddiasıyla tutuklu yargılanan Gökhan Cincioğlu, hakim karşısına çıktı

İlkadım İlçesi’nde evli ve 1 çocuk babası olan kaportacı Gökhan Cincioğlu, iddiaya göre, geçen ay eşiyle boşanma davası devam eden S.A.’nın yolunu kesti.

S.A.’ya "Benimle birlikte olmazsan seni öldürürüm" diye tehdit ettiği ileri sürülen Cincioğlu, olumsuz yanıt alınca sokak ortasında S.A.’yı döverek evinin anahtarını aldı. Korkuya kapılan S.A., kaçarak annesinin evine gittikten sonra polisi aradı.

Şikayet üzerine gelen polisler, Gökhan Cincioğlu’nu evden çıkarken yakalayıp gözaltına aldı. Sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Cincioğlu, hakkında ’Konut dokunulmazlığını ihlal, cinsel taciz, tehdit ve gasp’ suçlarından 16 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"EŞİYLE BOŞANMA DAVALARI VARDI"

1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki yapılan ilk duruşmaya S.A. katılmazken, sanık Cincioğlu suçlamaları kabul etmedi. S.A. ile aralarında gönül ilişkisi bulunduğunu anlatan Gökhan Cincioğlu, şöyle konuştu: "Eşiyle boşanma davaları vardı.

"DÖVEREK ANAHTAR ALMADIM"

Olay günü adliyeye gelerek onun tarihini öğrendik. Ardından annesine gideceğini söyledi. Ben de kendisini annesine bıraktım. Anahtarı verip beni eve gönderdi. Daha sonrada polisler gelip beni yakaladı. Yolunu kesmedim, tehdit etmedim. Döverek anahtarını da almadım.

"MORLUKLAR DAYAKTAN DEĞİL, SEVİŞİRKEN OLDU"

Raporda tespit edilen morluklar dayaktan değil, sevişirken meydana gelmişti. Bana neden iftira atıyor anlamış değilim."

Mahkemeye gelmeyen S.A., soruşturma aşamasında verdiği ifadesinde Gökhan Cincioğlu’nun kendisini sokak ortasında döverek anahtarını aldığını ileri sürerken, "Gökhan’ı tanırım. Aramızda gönül ilişki falan yoktur.

Eniştemin arkadaşıdır. Sürekli beni tehdit edip, onunla ilişkiye girmezsem beni öldüreceğini söylüyordu" dedi. Mahkeme heyeti gelmeyen S.A.’nın dinlenmesi için duruşmayı ertelendi.

İsmail AKDUMAN/DHA