Spor Montolivo kadrodan çıkarıldı

Montolivo kadrodan çıkarıldı

Paylaş
Montolivo kadrodan çıkarıldı

Brezilya'nın evsahipliğinde 12 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Dünya Kupası'nın provalarını sürdüren ülkelerden İtalya, Gana ve Meksika, hazırlık maçlarında yaşanan sakatlıklardan dolayı önemli oyuncularından yararlanamayacak.

Sakatlıklar nedeniyle 2014 FIFA Dünya Kupası’nda yer alamayacak oyunculara İtalya’dan Riccardo Montolivo, Gana’dan Jerry Akaminko ve Meksika’dan Luis Montes de eklendi. İtalya’nın İrlanda Cumhuriyeti ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşmanın ilk yarısında sakatlanan Milan’ın 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Montolivo’nun sol bacağında kırık tespit edildiği ve Brezilya’da takımını yalnız bırakacağı açıklandı.

Türkiye’de Eskişehirspor forması giyen Akaminko, Gana’nın Hollanda’ya 1-0 yenildiği maçta yaşadığı sakatlık nedeniyle Dünya Kupası’nı kaçıracak diğer bir isim oldu. Gana Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, sol ayak bileğinden sakatlanan 26 yaşındaki savunmacının yaklaşık üç ay forma giyemeyeceği belirtildi. Hazırlık karşılaşmalarında bir sakatlık haberi de Meksika’ya geldi. Meksika Futbol Federasyonu’nun yaptığı açıklamada, Ekvador karşısında 3-1 kazanılan mücadelede sakatlanan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Luis Montes’in tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildiği ve Dünya Kupası’nda yer alamayacağı bildirildi.

AA

Haberin Devamı