Spor Mondragon ortalığı karıştırdı

Mondragon ortalığı karıştırdı

Paylaş
Mondragon ortalığı karıştırdı

FC Köln'ün kalecisi Faryd Mondragon, takımı ve kendisi arasında son günlerde yaşanan sıkıntılar nedeniyle kendisini Hz. İsa ile kıyasladı

Alman Kölner Express ve Bild gazeteleri bu olayı skandal olarak nitelerken, Mondragon’un düzenlediği basın toplantısında, "Kendimi sırtımdan hançerlenmiş hissediyorum. Hz İsa da sinsi bir ihanete maruz kalmıştı" ifadelerine yer verdiler.

Kolombiya milli takımına tekrar çağrılması sonrasında yaşanan spekülasyonlara cevap verme amacıyla basın toplantısı düzenleyen ve 20 dakika boyunca İspanyolca konuşan Mondragon’un, gazetecilerden soru almaması Alman medyasını daha da kızdırdı.

FC Köln Teknik Direktörü Zvonimir Soldo, milli maçlar nedeniyle verilen arada ABD’ye giden ve Kolombiya Milli Takımının davetine gideceğini açıklayan Mondragon’u, Dortmund maçında yedek soyundurmuştu.

Soldo, Mondragon’un 20 yaşında olmadığını ve bu seyahate anlam veremediğini belirtmişti. Mondragon ise milli takıma tekrar çağırılmasına karşı gelen çevreleri eleştirerek, "Onlar bana değil ülkeme saygısızlık yapıyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı