Dünya Mola anlayışı çok farklı! Striptizci, şişme bebek, kokain…

Mola anlayışı çok farklı! Striptizci, şişme bebek, kokain…

Paylaş
Mola anlayışı çok farklı! Striptizci, şişme bebek, kokain…

ABD'nin New Jersey eyaletindeki bir şirkette Leonardo DiCaprio'nun Oscar ödüllü “Para Avcısı” (The Wolf of Wall Street), filmini aratmayan görüntüler gerçek oldu.

Amerika'nın New Jersey eyaleti dün filmlere konu olan bir davaya şahitlik etti. Dava; şirket yöneticilerinden Michael Hamill’in tıpkı Leonardo DiCaprio’nun Oscar ödüllü filmi “Para Avcısı”ndaki (The Wolf of Wall Street) gibi ofiste seks ve uyuşturucu partileri düzenlemesinden dolayı açıldı.

İddialara göre, Michael Hamill ofiste çalışanlarına, Halloween (Cadılar Bayramı), New Year’s Eve (Yeni Yıl), doğum günleri gibi özel günlerde, mesai sonrası uyuşturucu, içki ve seks ayinleri düzenliyor.



Kutlamalara fahişeler, tutup fırlatılan cüceler, cinsel organlı pastalar, şişme bebekler, strip dansçılar getirtiyor, çalışanlara seks oyuncakları hediye ediyor…



‘Şirkette düzenlenen seks ve uyuşturucu âlemlerine son ver! dedim. İşten kovuldum!”

İnsan Kaynakları müdürü Nicole Orlando, ” Patrona, etik kuralları devre dışı bırakan bu partilere bir son versek mi dedim, işten kovuldum.”

İnsan Kaynakları müdürü Orlando ve iki kadın çalışanın American Funding Group ve New Jersey’deki kardeş şirket Tindon Falls’a açtığı davada rapor, Michael Hamill’in geçtiğimiz Haziran ayındaki doğum günü partisi sonrası çekilen fotoğraflarıyla birlikte mahkemeye sunuldu

Şirketin Finans Müdürü Mark Mancino’nun ve diğer birçok şirket çalışanının evliliğinin bu partilerden dolayı bozulduğu ve işten neden çıkartıldığı iddiaları da yer alıyor.


Sözcü

Haberin Devamı