Kültür - Sanat MIX Festival dinleyecilerin içini ısıttı
Paylaş
MIX Festival dinleyecilerin içini ısıttı

Geçen sonu Zorlu PSM’de gerçekleşen MIX Festival’de yer alan Red Bull Warm Up sahnesi açıkhavada müzikseverlere 3 saatlik bir müzik şöleni sundu. Festivalin ikinci gününde sahne alan bu yılki Red Bull Warm Up katılımcılarından Mert Pamukçu, Hedonutopia, Al’ York, Loradeniz ve Ethnique Punch birbiri ardına performanslarını sergileyerek dinleyicileri coşturdu

Farklı müzik türlerini bir araya getiren MIX Festival bu yıl ikinci kez 15-16 Aralık 2017 tarihlerinde Zorlu PSM’de düzenlendi. Yeni nesil müzisyen ve grupların müzikseverlere ulaştığı bir performans ve söyleşi videoları serisi olarak www.RedBull.com/music adresinde doğan Red Bull Warm Up’ta bu yıl yer alan Al York, Ethnique Punch, Mert Pamukçu, Loradeniz ve Hedonutopia aynı isimli sahnede müzikseverleri coşturdu.

DANS EDEREK ISINDILAR

Dışarıya kurulan sahneyle dinleyicileri kapıda karşılayan Red Bull Warm Up sahnesi, soğuk havaya rağmen kalabalıkla buluştu.


Sahneyi Mert Pamukçu açarken Hedonutopia dinleyicileri progressive müziğiyle başka yerlere taşıdı.

Indie Rock, blues, punk tarzı müziğiyle Ankara çıkışlı Al’ York kalabalığı coştururken elektronik ve akustik müzik enstrümanlarını bir arada kullanan Loradeniz ruhları doyurdu. Hip hop müziği etnik seslerle karıştıran Etnique Punch ise Hip hop sevenlere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Haberin Devamı