Spor Misimovic'e Rusya'dan talip çıktı

Misimovic'e Rusya'dan talip çıktı

Paylaş
Misimovic'e Rusya'dan talip çıktı

Gheorghe Hagi'nin affetmeyi düşünmediği Misimovic'e, Rus milyarder Kerimov'un satın aldığı Anzhi takımının talip olduğu iddia edildi

Sarı-kırmızılıların büyük ümitlerle kadrosuna kattığı Zvjezdan Misimovic, Frank Rijkaard’ın ardından göreve gelen Hagi tarafından disiplinsiz olduğu gerekçesiyle kadro dışı bırakılmıştı.

Almanya’da asist kralı olmuş bir futbolcunun böyle sudan bir bahaneyle gözden çıkarılmasını istemeyen yönetim de Hagi ile tekrar konuşup Bosnalı’yı affetmesini istemişti.

Ancak Rumen teknik adamın inadından vazgeçmemesi üzerine Galatasaray için tek seçenek, bu oyuncuyu satmak olarak öne çıkmaya başladı.

Daha önce bazı Rus ekiplerinin ilgilendiği Misi’ye yine aynı ülkeden bir başka takım talip oldu, Dağıstan asıllı Rus milyarder Suleyman Kerimov’un geçtiğimiz ay satın aldığı Anzhi Makhachkala..

İLK TRANSFERLERİ ROBERTO CARLOS OLDU

Rusya Premier Ligi’nde Dağıstan bölgesinin takımı olan Anzhi’yi, 18 Ocak’ta satın alan Suleyman Kerimov, ilk bombayı dünyaca ünlü Roberto Carlos’u alarak patlatmıştı.

Carlos’a 2 yıl karşılığında tam 10 milyon Euro ödeyeceği belirtilen Anzhi, iddialı bir takım kurarak ligde zirveyi zorlamak istiyor.

Bu doğrultuda Kerimov’un sıradaki hedefinin Zvjezdan Misimovic olduğu ve bu oyuncu için en yakın zamanda Galatasaray’ın kapısını çalacağı ifade ediliyor.

Haberin Devamı