Spor Misimovic'e af kapıda

Misimovic'e af kapıda

Paylaş
Misimovic'e af kapıda

Teknik direktör Hagi'nin ısrarla affetmediği Boşnak yıldız Misimoviç için yönetim bastırıyor

Galatasaray'da teknik direktör Hagi'nin kadro dışı bıraktığı ve yaklaşık iki aydır takımdan ayrı kalan Boşnak futbolcu Misimovic'e af kapıda.

Alınan kötü sonuçlar ve orta sahada lider oyuncu eksikliği bulunmasına rağmen Hagi'nin inatla yönetim ile restleştiği yıldız futbolcunun kaderi Eskişehirspor maçından sonra belli olacak.

Sarı-kırmızılı taraftarların hafta sonu oynanacak maçta büyük destek vereceği Misimovic'in Eskişehir karşısında puan kaybedilmesi durumunda teknik direktör Hagi'ye rağmen takımla birlikte idmanlara çıkması istenecek.

B PLANI HAZIR

Hagi'nin böyle bir duruma karşı çıkması halinde karşılıklı restleşmelerin yaşanacağı ve istifaların olabileceği de konuşuluyor.

Yönetimin tüm çabalarına rağmen haftalardır Misimovic'i affetmeyen Hagi'nin, Eskişehirspor maçında kaybedilecek tek puanda bile koltuğu tehlikeye girecek.

Hagi, Boşnak oyuncunun kendi rızası olmadan affedilmesi halinde istifa ederse takımın başına Tugay Kerimoğlu'nun geçebileceği ifade ediliyor. Başkan Polat'ın böyle bir durum yaşanmaması için, Hagi ile özel bir görüşme yapması bekleniyor.

Haberin Devamı