Spor Misimovic'e af geliyor

Misimovic'e af geliyor

Paylaş
Misimovic'e af geliyor

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Ali Haşhaş, Boşnak yıldız Misimovic'in affedilebileceğini söyledi

Son yönetim kurulu toplantısında genel sekreterliğe getirilen Ali Haşhaş, Radyospor’da Yalçın Dümer’in sunduğu Radyovole programının canlı yayın konuğu oldu.

Haşhaş, futbol takımının aldığı sonuçların kendilerini üzdüğünü belirtirken, “Onun dışında her şey yolunda gidiyor” dedi. Ali Haşhaş, hakemler hakkında konuşmak istemediğini ancak kararlarında daha dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Haşhaş, asıl bombayı Misimovic konusunda patlattı ve “Tahmin ediyorum başkanla birlikte Hagi bu konuda bir karar verecek. Yönetim olarak affedilmesini istiyoruz. İnşallah istediğimiz bir karar çıkar ama bu konuda benim bir yetkim yok” dedi.

MUHALİFLERE ELEŞTİRİ

Ali Haşhaş, son dönemde muhalefetin artan olağanüstü seçim istekleriyle ilgili olarak, “Galatasaray’a yakışan, seçilmiş kongreye saygı duymaktır. Yönetim olarak verdiğimiz sözleri tuttuk; birleşmeyi bitirdik, stadı tamamladık, tüzük dedik yaptık, Riva’yı tamamladık.

Bu işlerin maliyeti 1 milyor Dolar’ı aşıyor. Ama top çizgiyi geçmediği zaman, herkes ona yükleniyor. Bu konuda haksızlık yapılıyor” dedi.

Dört eski başkanın kendilerine destek olduklarını hatırlatan Haşhaş, herkesi sağduyulu olmaya davet etti.

Haberin Devamı