Spor Misimovic-Tuncay takası

Misimovic-Tuncay takası

Paylaş
Misimovic-Tuncay takası

Almanlar'a göre Wolfsburg'un yeni hocası Littbarski, gelecek sezon düşünmediği Tuncay'ın Misimovic ile takas edilmesini istedi

Alman medyasına göre, Steve McClaren'in gönderilip yerine Pierre Littbarski'nin getirilmesiyle Wolfsburg'da işler tamamen değişecek.

Haberlerde, Littbarski'nin, eski teknik direktör McClaren'ın Stoke City'den transfer ettirdiği Tuncay'ı gelecek sezon takımda düşünmediği ve hem bu oyuncunun hem de maliyetleri yüksek olan Kjaer ile Diego'nun sezon sonunda elden çıkarılması için yönetime rapor verdiği belirtildi.

Littbarski'nin yönetimle yaptığı görüşmede, Tuncay'ın Misimovic ile takas edilmesini önerdiği de vurgulandı. Alman hocanın tüm isteklerine olumlu yaklaşan Wolfsburg yönetiminin, Galatasaray'ın kapısını çalacağı ve sezon sonu için "Misimovic'i verin, Tuncay'ı alın" önerisinde bulunacağı ifade edildi.

Teknik direktör Hagi'nin kadro dışı bıraktığı Misimovic'in Wolfsburg'a geri dönmeyi çok istediği biliniyor. Tuncay'ın da Fenerbahçe kapısının kapalı olması halinde Galatasaray'a "Hayır" demeyeceği sızan bilgiler arasında.

Haberin Devamı