Spor 'Misimovic konusu kapanmıştır'

'Misimovic konusu kapanmıştır'

Paylaş
'Misimovic konusu kapanmıştır'

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Misimovic konusunun Kasım ayında kapandığını söyledi

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’ndaki basın toplantısında, yarın sahada kazanmak isteyen iki takımın mücadele edeceğini kaydederek, "Rakibe kupa maçının son 20 dakikasındaki gibi fırsat tanımayacağız. Savunmada ve hücumda dengeli oynayarak, galip gelmek istiyoruz. İşler iyi gidiyor, ümitliyim" diye konuştu.

"STANCU KENDİNİ İSPAT ETTİ"

Hagi, Stancu’nun Mersin İdmanyurdu’na 300 bin dolara kiralık olarak önerildiği şeklindeki iddialarla ilgili soru üzerine, "Beni çok iyi tanıyorsunuz, ciddi biriyim. Böyle sirk içine girmek istemiyorum. Bunlar köyde konuşulacak şeyler bile değil" dedi.

Stancu’nun şu anda Romanya’nın en iyi forvet oyuncuları arasında olduğunu dile getiren Hagi, "Stancu buraya geldi, kendini ispat etti. Genç bir oyuncu, Avrupa’da iyi bir değeri var" ifadelerini kullandı.

"KADRODAKİ OYUNCULARLA DEVAM EDECEĞİM"

Hagi, bir gazetecinin, "Misimovic, 15 Mart’a kadar satılamazsa Galatasaray büyük bir para ödeyecek. Yönetimin affetme gibi bir düşüncesi var, Hagi bu konuda ne düşünüyor" sorusu üzerine, Misimovic konusunun kendisi için kapandığını ifade ederek, bu konuya son noktayı koydu.

Misimovic konusunda kararını Kasım ayında aldığını ve yöneticilerin de bunu kabul ettiğini kaydeden Rumen teknik adam, "Benim için bu konu kapanmıştır.

Neden bu kararı aldığımı kulübün sitesinde açıkladım. Kadrodaki oyuncularla devam edeceğim. Diğer konu benim problemim değil. Bu karar alındı ve karardan dönüş yok" şeklinde konuştu.

"GELECEĞİMİZİ İNŞA ETMEYE BAŞLIYORUZ"

Gheorghe Hagi, kendisinin oyuncuları, oyuncuların da yavaş yavaş kendi oyun felsefesini tanıdığını anlatarak, şöyle devam etti: "Son maçta genelde takımın ruhunu ve nasıl oynaması gerektiğini gösterdik. Çok güzel, göze hoş gelen bir futbol oynadık. Bundan sonra geleceğimizi inşa etmeye başlıyoruz.

Takımda her zaman oyuncular arasında rekabet olacaktır. Her oyuncunun kendisini ispat etmesi gerekiyor. Son hafta oynadığımız gibi bir takım kurmak zorundayım.

Bunun için en az 6 aya ihtiyacım var. Her hafta 6-7 sakat oyuncumuz vardı. Şu anda bütün arkadaşlar takıma dönüyor. Yavaş yavaş daha iyi olacağız. Başkanla her zaman konuşuyorum, fikir alışverişinde bulunuyorum. Aramızda iyi bir işbirliği var.

Benim için bütün oyuncular eşittir. Her hafta o haftanın performansına göre kadroyu seçeceğim. Futbolcunun antrenmanda ve maçlarda konuşması lazım. Sezon sonunda oturup kimin gidip, kimin kalacağını değerlendireceğim."

"SERVET’İN GOLÜ TARİHTE YAZILI KALACAK"

Hagi, Baros’un iyileşmesiyle birlikte forvette nasıl bir tercih yapacağı ve gollerin yabancı oyunculardan gelmesiyle ilgili soru üzerine de "Elimizde birçok alternatif var.

Üçlü, ikili forvet oynayabiliriz. Arda ve Pino geldikten sonra hücum hattında alternatifimiz artacak. Servet’in attığı golü unutmayın, Avrupa’da bile nadir görünen bir goldür.

Benim için Türk veya yabancı olması fark etmez, önemli olan takım olarak kazanmak. Servet’in golü tarihte yazılı kalacak" diye konuştu.

Bu arada, basın toplantısı öncesi Hagi, Mardin Nusaybin’den gelen Galatasaray Futbol Okulu öğrencileriyle fotoğraf çektirdi.

Haberin Devamı