Türkiye (Son Dakika) 'Minili görünce dayanamadım'

'Minili görünce dayanamadım'

Paylaş
'Minili görünce dayanamadım'

Dün Aydın'da 13 yaşındaki şortlu bir kız çocuğunun arkasından fotoğraf çeken sapık yakayı ele verirken, bugün de Samsun'daki bir AVM'de etek altı fotoğraf çeken adam kıskıvrak yakalandı

Samsun'da bir alışveriş merkezine giden 26 yaşındaki Emrah S., yürüyen merdivenlerden çıkan mini etekli kızın fotoğraflarını çekmeye çalışırken yakalandı. Emrah S. ifadesinde, "Mini etekli görünce dayanamadım, pişmanım" dedi.

BAĞIRARAK TEPKİ GÖSTERDİ


Olay bugün Canik ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre 23 yaşındaki Ö.S., Yeni Mahalle'deki bir alışveriş merkezine gitti. Üzerinde mini etek bulunan Ö.S. yürüyen merdivenlerden bir üst kata çıkarken arkasındaki Emrah S.’nin cep telefonuyla eteğinin altından görüntü çektiğini görünce bağırarak tepki gösterdi.

>> 13 YAŞINDAKİ KIZIN FOTOĞRAFINI ÇEKTİ


Genç kızın bağırması üzerine olay yerine gelen AVM’nin özel güvenlik görevlileri Emrah S.’yi yakaladı. Daha sonra da polise haber verdi. Bunun üzerine AVM’ye gelen polis S.Ö.’nün şikayeti üzerine Emrah S.’yi gözaltına aldı.

Polisteki ifadesinde pişman olduğunu söyleyen Emrah S. "Mini etekli görünce dayanamadım" dedi. Şüphelinin cep telefonunu inceleyen polis, S.Ö.’nün görüntülerini buldu.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

DHA

Haberin Devamı